Geranium

Foto: PR Photo
Spisesteder
Restauranter
Adresse

Per Henrik Lings Allé 4, 8.

2100 København Ø

Kontakt

E-mail:info@geranium.dk

Telefon:+45 69 96 00 20

Geranium i København har som den eneste restaurant i Danmark tre stjerner i Guide Michelin Nordic Cities 2020.

Udover udmærkelsen fra Michelin blev Geranium i 2019 kåret som nr. 5. på listen 'World's 50 Best Restaurants'. Som om det ikke var nok, drives restauranten tilmed af Rasmus Kofoed, som i 2011 blev kåret til verdens bedste kok i Bocuse d'Or.

Geranium er et lyst, let og dynamisk køkken. Missionen er at frembringe måltider, der inddrager alle sanser - restaurerer, udfordrer og beriger.

Middag i trækronerne

Restauranten har til huse på 8. etage i Fælledparken midt i København, hvorfra du kan følge sæsonernes rejse gennem trækronerne, skimte byens grønne kobbertage og ane vindmøllerne i Øresund.

Beliggenheden understreger Geraniums vision om gastronomisk udsyn og diversitet. Her udforskes spændingsfeltet mellem det urbane og det naturlige.

Verdens bedste kok

Kokken på Geranium er selveste Rasmus Kofoed, som i januar 2011 vandt verdensmesterskaberne i kokkekunst - formelt kaldet Bocuse d'Or. Så du er garanteret en smagsoplevelse af højeste kvalitet.

Rasmus Kofoed er iøvrigt tredobbeltvinder af guld, søv og bronze – den mest vindende køkkenchef i Bocuse D’ore-konkurrencen nogensinde.

Private dining: op til 40 pax

Adresse

Per Henrik Lings Allé 4, 8.

2100 København Ø

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Wonderful Copenhagen