Green Bike Tours

Foto: Wonderful Copenhagen
Aktiviteter
Turforslag
Adresse

Gothersgade 148

1165 København K

Kontakt

E-mail:info@greenbiketours.org

Telefon:2485 1007

Er du interesseret i at opleve det grønne København og lære om en hovedstad, der planlægger at være CO2-neutral i 2025? 

Vindmøller, havnebade, grønne tage, solinstallationer, pocket parks, grøn arkitektur og byudvikling kan opleves på de grønne ture rundt i København. Green Bike tours tager dig med rundt i byen med det formål at føre det grønne København til dig. De udbyder flere cykel og gåture som alle kan findes på deres hjemmeside.

Booking af de fastlagte ugentlige ture foretages på hjemmesiden. Ved private ture kan du vælge blandt endnu flere ture, herunder en tur i det nye Nordhavn, grøn arkitektur-tur på Ørestad eller en plantebaseret madtur. Skriv til info@greenbiketours.dk for at booke en privat tur.

Tur 1: Fremtidens bæredygtige hovedstad: På denne grønne og bæredygtige københavnertur på cykel dykkes ned i planerne for at København skal være CO2-neutral i 2025 som verdens første hovedstad. Turen varer 3 timer og kan bookes på hjemmesiden på dansk og engelsk. Dette er en tur for alle med interesse i den grønne byudvikling af København.

Tur 2: Den bæredygtige gåtur: På denne gåtur dykkes der ned i bæredygtighed som et koncept, med særlig fokus på Danmarks topplacering i at løfte FN’s Verdensmål samt deciderede eksempler fra København. Turen foregår i Indre by og varer 2 timer.

Tur 3: Nørrebro og Østerbro turen: Cykeltur hvor I går vi på opdagelse på Nørrebro og Østerbro med særlig fokus på grønne åndehuller i byen, social bæredygtighed og borgerengagement i byudvikling. Turen varer 2,5 timer. 

Derudover tilbyder Green Bike Tours gå -og cykelture i Nordhavn og Ørestad med fokus på grøn arkitektur og byudvikling, en ’lokal Københavnertur’ på Nørrebro og Østerbro, en plante-baseret mad tur samt flere andre grønne ture. De kan alle findes og bookes på hjemmesiden.

Også cykelture i Malmø

 

Green Bike Tours tilbyder også lignende guidede cykelture i Malmø.

Cykelturen går gennem Västra Hamnen; et byområde på forkant med bæredygtig byudvikling. Derefter cykler I til den gamle bymidte, og på hele turen er fokus på grøn arkitektur, grøn og bæredygtig byplanlægning og byggeri, genbrug, grønne tage, solenergi og cykling. 

Turen varer 3 timer og forespørgsel foregår på e-mail. 

Adresse

Gothersgade 148

1165 København K

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Wonderful Copenhagen