©  Foto:

Han Kjøbenhavn

Den mærkværdige verden af Han Kjøbenhavn

Han Kjøbenhavn blev grundlagt i 2008 i Københavns gader og startede egentlig som et brillemærke. Selvom solbrillerne stadig udgør hjertet af virksomheden, er Han Kjøbenhavn efterfølgende blevet er populært herretøjsmærke, der henter inspiration fra tidløst, dansk design og old-school arbejdstøj. Brandet er kendt for deres designs gode pasform, og kollektionerne der ofte består af alternative materialer som neopren, mesh og pvc.

Han Kjøbenhavns univers minder ikke om noget andet, hvilke du tydeligt kan se i de kortfilm, de producerer til at præsentere deres kollektioner. Alle typer af mærkværdige personligheder optræder i filmene, der til gengæld er fuldstændig blottet for de gængse modeltyper og polerede facader. I stedet giver filmene et indblik ind i den (temmelig dystopiske) verden af Han Kjøbenhavn. Brandet har også fået meget anerkendelse internationalt, og samarbejder blandt andet med store mærker som H2O, Puma og New Era.

Når du besøger Han Kjøbenhavns butik i indre København, vil du lægge mærke til inspirationen fra klassisk dansk design i indretningen. Det strømlinede interiør lader dig gå rundt i komfortable omgivelser, mens du tjekker kollektionen ud. Nå ja, og så sælger de af en uforklarlig årsag også Lego.