©  Foto:

A Hereford Beefstouw

A Hereford Beefstouw er en kæde af luksus bøfrestauranter i København. Lige siden starten i 1971 har A Hereford Beefstouw været kendetegnet ved et fremragende køkken, stilfuldt interiør og høj service.

A Hereford Beefstouw Tivoli er et moderne steakhouse med særligt fokus på kvalitet, æstetik og nyskabelse. Her kan du nyde udsøgte retter og blive betaget af den kunstneriske indretning, som til sammen skaber en oplevelse ud over det sædvanlige. 

Årstidens friske grøntsager

A Hereford Beefstouw tror på, at en fuldendt gastronomisk oplevelse kræver en perfekt balance mellem kød og grønt. Derfor kan du altid forvente at få serveret velsmagende, innovative sideretter fremstillet af de bedste grøntsager, sæsonen har at byde på.

Unikke vinoplevelser

For A Hereford Beefstouw er vin en integreret del af måltidet og en passion, der går hånd i hånd med maden. Restauranten lægger stor vægt på at sammensætte et vinkort, der ikke kun supplerer serveringerne, men også er en selvstændig smagsoplevelse for gæsterne.

Skjorter skiftet ud med bøffer

Selvom skjorter og bøffer umiddelbart ikke synes at have meget til fælles, lod skjortefabrikanten Aage Damgaard og hans kone Bitten sig ikke afskrække af at skifte kurs, da de grundlagde A Hereford Beefstouw for mere end 50 år siden. Aage var ganske enkelt træt af det, i hans optik, begrænsede udvalg af gode restauranter i Herning, når han skulle mødes med forretningspartnere. Han besluttede derfor at tage initiativet selv, hvilket førte til etableringen af ikke blot Hernings, men hele Danmarks første steakhouse.