Grøn oplevelse
©  Foto:

Højstrupgård

Kom på hotelophold i herskabelige omgivelser med panoramaudsigt over Øresund.

Højstrupgård er opkaldt efter Heibergs festspil ”Elverhøj”. Det virker også som et indlysende valg når man ser den yndige herregård ligge på sin lille bakke blandt skovens træer og med Øresund i baggrunden.

Bygningen er fra 1872, men er blevet istandsat indvendigt så den fremstår mere moderne. Men den hyggelige stemning er stadig i original stand.

Tilstødende til Højstrupgård finder du Severingangen, der er opkaldt efter kunstneren Peter Severin, hvis smukke skulptur pryder den indre atriumgård. Her er værelserne holdt enkle, men hyggelige og en lille pejsestue med sofaer spreder varme og atmosfære.

Højstrupgård er Horesta partner og Green Key-certificering. 

Værelserne

Højstrupgård råder over 58 værelser, hvoraf 22 er luksusværelser. Alle værelser er udstyret med bad, toilet, hårtørrer og fladskærms-tv. Alle værelser er ikke-ryger værelser og der er adgang til gratis Wi-fi i alle. Enten er der udsigt til grønne områder eller udsigt til Øresund.

Iblandt værelserne har du også adgang til fitness rum og mødefaciliteter.

Faciliteter – Her er der plads til adspredelse

Med sin beliggenhed midt i den nordsjællandske natur venter masser af oplevelser udenfor Højstrupgårds mure.

Lej en af vores cykler og drøn ned til Helsingør bycentrum, hvor et væld af kulinariske og kulturelle oplevelser venter på dig. Eller lej en af vores mountainbikes og begiv dig ud på de cykelruter, der strækker sig ud over Nordsjælland.

Lige udenfor Højstrupgårds hoveddør venter også vores par 3 golfbane klar til afbenyttelse. Du kan desuden leje udstyret fra os, hvis du ikke selv har dit eget med. Ligeledes finder du en petanquebane kun et kuglestød væk fra hovedbygningen.

Vandre- og løberuter findes der også mange at vælge imellem og er du frisk på at træne i vores udendørs fitnesscenter, også kaldet skovfitness, kan du også det. Du kan også tage en 10 minutters gåtur ned til Øresund, hvis du vil tage en afkølende dukkert.

Tæt på oplevelser (og tættere på København end du tror)

Konventum og Helsingør er det perfekte udgangspunkt, hvis du skal på eventyr i Nordsjælland. Du kan parkere bilen gratis på Højstrupgård, hvis du ønsker at tage den rundt i Nordsjælland.

Konventum ligger cirka 3 km fra Helsingør st., hvorfra der kører tog til København hvert 20. minut. Er du med bil ligger det cirka 40 minutter fra Rådhuspladsen.

Fra Helsingør station kan du nemt tage færgen til Helsingborg eller lokalbanen mod Gilleleje eller mod Hillerød.