Hotel 9 Små Hjem

Foto: HORESTA
Overnatning
Hoteller
Adresse

Classensgade 38

2100 København Ø

Kontakt

E-mail:info@9smaahjem.dk

Telefon:35261647

fax:35431784

Hotel 9 Små Hjem er anderledes end traditionelle hoteller.

Hotellet er beliggende i roligt ambassadekvarter på Østerbro, nær Københavns centrum, tog, shopping, cafeer, søerne og grønne omgivelser.

Hotellet er baseret på langtidsudlejning med de dertil knyttede faciliteter, såsom køkken og vaskeri. Der findes hotellejligheder med eget køkken, badeværelse og toilet. Gratis internet på alle værelser og i lejligheder.

Vores gæster kan vælge en hotellejlighed med privat køkken, badeværelse og toilet, men alligevel med alle behagelige faciliteter som normalt hører til et hotelværelse, såsom daglig rengøring, sengelinned samt håndklæder.

Vi har lejligheder i flere forskellige størrelser, så de fleste behov kan dækkes. Lige fra 1-værelses til 1 eller 2 personer til store rummelige 3-værelses lejligheder med plads til 4-6 personer.

Vil man have lidt mere luksus, har vi nyindrettede 3-værelseslejligheder, der er lidt mere luksuriøse end normalt hos os. Udover mere moderne møblement kan nævnes fladskærms-TV med indbygget dvd-afspiller, kabel-tv i alle rum, opvaskemaskine og stereoanlæg.

Vi glæder os til at byde Dem velkommen på Hotel 9 Små Hjem.

På vores hjemmeside www.9smaahjem.dk kan De læse mere om lejligheder, værelser, priser, booking m.m..
Adresse

Classensgade 38

2100 København Ø

Facilities

Hund tilladt

Internetadgang

WiFi

Kapacitet: Senge (82)

HORESTA

Garni

Superior

★★

Sidst opdateret af
Wonderful Copenhagen