©  Foto:

Hundested-Rørvig Færgefart

Hundested-Rørvig Færgefart A/S. Forbindelsen på Den Danske Riviera- der binder Nordsjælland og Odsherred sammen.

Den charmerende bilfærge Hundested-Rørvig færgefart bringer dig over Isefjorden på kun en halv time. 

Nyd den smukkeste udsigt fra færgen når den krydser Isefjorden på sin tur mellem Hundested og Rørvig. Til den ene side ligger Kattegat med sit store åbne hav og på den anden side er der kik ned i Isefjorden, med sit mere rolige vand. Overfartstiden er 25 minutter. 

Op til 26 daglige afgange fra hver side i højsæsonen. Den hurtigste vej fra Nordsjælland til Jylland via Molslinien fra Sjællands Odde til Århus. Køreafstanden mellem Odden Færgehavn og Rørvig Færgehavn er ca. 33 km. 

Kombinationsbilletter

Isefjordsbilletten

Sejl med Rørvigfærgen fra Rørvig af og oplev de flotte sandskulpturer på Hundested Havn. Isefjordsbilletten er en kombinationsbillet der gælder både til færge + entre til Sandskulptur Festivalen. Billetten er en dagsbillet og skal benyttes ud og hjem på samme dag. Man får en retur færgebillet til Rørvig-Hundested Færgefart for gående + entre til Sandskulpturfestivalen for kun 120 kr. Læs mere om kombinationsbilleten til Hundested-Rørvig Færgen og Sandskulpturfestivalen

Sommerland Sjælland

Du kan også tage med Rørvig-Færgen direkte til Sommerland Sjælland som ligger i Odsherred. Sejlturen tager en halv times tid og køretiden i bil er ca. 10-15 min. fra færgen til Sommerland Sjælland. Læs mere om kombinationsbilletten. 

Ta´Isefjorden rundt med 4-Færger

Tag Isefjorden rundt med 4- Færger. En kombinationsbillet som tager dig rundt om Isefjorden og Roskilde Fjord. Billetten købes på færgen og kan være med cykel, bil eller motorcykel. Billetten gælder fra 1/4-30/9. Læs mere om denne billet.