Gå til indhold
©  Foto:

Johns Hotdog Deli

Tilfredsstil hotdog-sulten med en gourmet version hos John's Hotdog Deli

 

Det er nærmest umuligt at gå rundt i Københavns indre by uden at støde ind i mindst et par pølsevogne. Det er traditionel dansk fastfood, ja vel nærmest en kulturel ting. En hotdog behøver dog ikke at bestå af et brød med en pølse og en klat ketchup på toppen. I hvert fald ikke hvis du spørger John Michael Jensen, eller Pølse-John som han også bliver kaldt, ejeren af pølsevognen John's Hotdog Deli.

 

Konceptet hos John skiller sig ud. Durum pølsebrød lavet med smør, saftige kvalitetspølser og hjemmelavede dips. Du får ikke kun den mere klassiske ketchup og sennep, John laver også grove remoulader, syltede sager, chutneys, Mikkeller øl sennep og meget mere. Og hvis du har lyst til en helt klassisk version, kan du også sagtens det.

 

Byg din egen hotdog i Kødbyen

 

I mange år har du kunne finde John's pølsevogn på enten Axeltorv eller ved Hovedbanegården, og i år 2015 vandt han prisen for årets bedste takeaway i København. Du finder ham stadig her, men i foråret 2017 åbnede han et mere stationært sted i Kødbyen på Vesterbro.

 

Her betaler du 50 kroner og kan toppe din hotdog med op til 10 forskellige, hjemmelavede garniturer. Med andre ord kan du derfor bygge din hotdog, præcis som du vil have den og spise den to-go, i delien eller udenfor, hvis solen skinner. Og hvis du ikke er til hotdogs, kan du også vælge andre ting fra menukortet som en klassisk frikadellesandwich. Dine fingre vil helst sikkert være pænt snaskede herefter, men du vil ikke fortryde det mindste. Det er hver enkel bid værd.

 

Get Social: