©  Foto:

Gasoline Grill

Københavns mest hypede burger joint.

Den tidligere tankstation kun en spytklat fra Kongens Nytorv i Indre By, er i de flestes øjne blandt vinderne af den burgerkrig, som i disse år præger Københavns madscene. I hvert fald den del af den, som har fokus på den syndige fastfood til moderate priser. 

Der er i hvert fald ingen tvivl om, at Gasoline Grill har vundet Københavnernes burgerhjerter lige fra åbningen i 2016. Selv med en simpel menu og kun en enkelt håndfuld eftertragtede siddepladser udenfor. Du har også mulighed for at få en vegetarisk burger uden nogen ekstra omkostning, da gasoline grill er begyndt at samarbejde med Matr. Den vegetariske bøf er lavet af lokale upcycled råvarer. 

I foråret 2017 tilfaldt der Gasoline Grill den ære at blive kåret blandt verdens 27 bedste burgere af Bloomberg. Faktisk som den eneste i Nordeuropa. 

Hvis du vil opleve, om (eller snarere "at") der er noget om hypen, så lad dig ikke skræmme af køen. Den er der næsten altid. Til gengæld er første bid en den saftige burger med den bløde bolle ventetiden værd.  

Gasoline Grill har åbent hver dag fra 11:00 til udsolgt. 

Find dem her:

Ud over Landgreven 10 kan du også finde Gasoline Grill på blandt andet Niels Hemmingsens Gade 20, Bryggernes Plads 1 i Carlsberg Byen og Broens Gadekøkken. Se det fulde overblik over Gasoline Grills lokationer her.