©  Foto:

Juju

Juju er omdannet til en korean fried chicken-sandwichbar. 

Den tidligere koreanske restaurant, Juju, er nu omdannet til en korean fried chicken-sandwichbar. I juli 2022 åbnede Michelin-kokken Kristian Baumann – tidligere kendt fra 108 og Koan – restauranten Juju i samarbejde med køkkenchef Youngjin Kim. Målet var at kombinere traditionelle smage fra det koreanske køkken med danske lokale råvarer. Nu er Juju i stedet gået sandwichvejen, men det gør altså ikke Juju mindre interessant. Deres sandwichboller får de fra Juno Bakery, som ligger på Østerbro ligesom restauranten. Al sandwichens indhold står køkkenet selv for. Det mest iøjnefaldende, og måske også restaurantens signatur specialitet, er den juicy, smagfulde og snaskede koreansk friterede kylling, som du kan nyde med en række forskellige tilbehør. Du kan både sidde på restauranten og spise, og du kan tage maden med to go. Restauranten har en afslappet og uformel atmosfære med comfort food i fokus.

Se Juju’s menu på deres hjemmeside her.