©  Foto:

Juno the bakery

Er du i tvivl om hvor du skal sætte tænderne i en af Københavns bedste kardemomme snurrer? I hjertet af Østerbro finder du Juno The Bakery, som slog dørene op i 2017 med sit simple, men kvalitetsrige udvalg af bagværk.

Juno The Bakery - simpelt udvalg, men enorm høj kvalitet. Kig forbi bageriet og sæt tænderne i lunt og friskbagt bagværk

For mange år siden savnede den tidligere kok på Noma, Emil Glaser, et udbud af kardemommesnurrer i København. Emil Glaser er vokset op med kardemommesnurrer i sin barndom i Sverige, og mente derfor, at kardemommesnurrer skulle være en fast del af sortimentet hos Juno, som han åbnede i 2017.

Hos Juno finder du bagværk, som er lavet af nøje udvalgte økologiske råvarer og som gør, at smagsoplevelsen er i fokus. Her er alt friskbagt flere gange i løbet af dagen, og du finder alt fra friskbagt surdejsbrød og boller til pistaciecroissanter og deres ikoniske kardemommesnurrer.

Bageriet ligger på Århusgade, som er en sidegade til Østerbrogade. Hent dit bagværk hos Juno og nyd det i omgivelserne af Østerbros charmerende gader.