The seafood menu at Restaurant noma

noma

Foto: Ditte Isager
Spisesteder
Restauranter
Adresse

Refshalevej 96

1432 København K

Kontakt

E-mail:noma@noma.dk

Verdenskendte Noma er rykket til nye lokaler med nyt sæson-koncept

Noma er blevet kåret som verdens bedste restaurant hele fire gange i 2010, 2011, 2012, og 2014. Før restauranten lukkede, kunne Noma også prale med to stjerner i Guide Michelin Nordic Cities i både 2015 og 2016. De fik i 2019 deres to stjerner igen og har dem stadig i 2020. Fra begyndelsen af 2018 vendte de tilbage med et nyt sæson-koncept. Køkkenet deler året ind i tre sæsoner, hvor menuen skifter for at matche sæsonens råvarer. Indtil starten af sommeren vil der være et fokus på skandinaviske skaldyr. Derfra og til starten af efteråret en grøntsagssæson og derefter et fokus på vildt- og skov til januar. 

Det nye Noma er rykket kun et par hundrede meter væk og har nu en urban have og en udsigt over Christiania. Selve bygningen er ret imponerende med sine syv dele, der alle har forskellige funktioner. Selve restauranten har dog kun plads til 40 gæster, og de har nu åbent fire dage om ugen (onsdag til lørdag). De har som noget nyt også 4 ventelistede pladser til studerende, der med et gyldigt studiekort kan få madoplevelsen til 1500 kroner. 


Rene Redzepi er køkkenchef på noma, der excellerer i det nordiske køkken. Der hentes superbe råvarer fra Island, Færøerne, Grønland og selvfølgelig Danmark, og der stilles tårnhøje krav til leverandørerne.Redzepi har arbejdet på flere restauranter, der har været tildelt de maksimale tre stjerner (blandt andet El Bulli). Så det er ikke nogen overraskelse, at Nomas mad er helt fantastisk. Noma er en af verdens mest populære restauranter, så det er vigtigt at bestille bord mange måneder i forvejen. 

Adresse

Refshalevej 96

1432 København K

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Wonderful Copenhagen