©  Foto:

Kester Thomas

Kester Thomas: Willy Wonka inden for mixology.

Den ligger i hjerter af København, men historien bag denne hyggelige vin- og champagnebar starter faktisk i Londons barmiljø. Kester Thomas var en engelsk bartender og desuden en bemærkelsesværdig mand, der altid havde en ny opfindelse eller et nyt eksperiment oppe i ærmet - den gale videnskabsmand inden for cocktails. Som en hyldest til Kester Thomas og hans kreativitet er den københavnske bar opkaldt efter ham og designet i hans ånd. 

Indretningen minder om en rigtig lejlighed, og atmosfæren bliver skabt af en miks mellem blød jazz og soulmusik for at skabe hjemlige og hyggelige omgivelser, der imødekommer et modent publikum. Men det vigtigste er selvfølgelig menuen: Kester Thomas har nemlig et helt specielt koncept med en cocktailmenu, der først og fremmest er baseret på druer. Alt hvad du finder på menuen udnytter de dejlige smage fra vin, champagne og druebaserede spirituser såsom cognac. Den nysgerrige cocktailentusiast kan gå på opdagelse i Kester Creations og blandt andet finde Bloody Martini eller Sinemetu Fizz, men der er også mulighed for at holde sig til klassikerne eller vælge et godt glas vin. Hvis du er ude efter lidt fast føde til at ledsage de flydende, kan du bestille tapasplatten sammen med tre glas vin eller champagne.

Kester Thomas tilbyder desuden specielle events i form af vin-, champagne-, og spiritussmagninger samt cocktailkurser, og to gange om måneden kan du også komme forbi til barens live jazzevents. Uanset hvad, så kan du altid forvente en afslappet atmosfære hos Kester Thomas og et sted, du kan komme med både venner, kollegaer og familie, hvor man kan tale sammen, mens man nyder sine gode drikkevarer.