©  Foto:

Nordic Noir Tours

Følg i fodsporene på Sarah Lund, Birgitte Nyborg eller Saga Norén fra de populære krimiserier Forbrydelsen, Borgen og Broen rundt i København med Nordic Noir Tours.

Oplev den mørke side af København og de filmlokationer, som er blevet brugt i Forbrydelsen, Borgen og Broen. Hør anekdoter fra tv-serierne og udforsk nogle af byens skjulte steder.

Hver lørdag kører der en åben 'Forbrydelsen/Broen'-tur. Booking er ikke nødvendig til den åbne tur, som starter fra Vesterport Station kl. 16:00 og koster 150 kr. per person. Bemærk at turene er på engelsk og varer omkring halvanden time.

Det kan dog godt betale sig at forhåndsbooke, da turen i så fald koster 100 kr. per person. Det gør du via e-mail eller kontaktformularen på hjemmesiden. 

Turene finder sted uanset vejret, så længe det er sikkert at være udenfor. Og lidt dansk regn og blæst gør bare oplevelsen lidt mere autentisk.

T-shirt for super fans

Hvis du er en rigtig krimiseriefan, skal du da også have en t-shirt med som minde. Din guide har som regel et par med i tasken, men for en sikkerheds skyld, anbefales det at bestille sin t-shirt på forhånd. Så får du den også i den rigtige størrelse. T-shirtsene koster 150 kr. og udleveres på turen.

Private ture

'Borgen'-turen er en privat tur og koster 800 kr. for 1-2 personer. For 3 personer er prisen 250 kr. per person og for 4+ grupper er prisen 200 kr. per person.

Du kan også bestille en privat tur med forskellige kombinationer af tv-serier og længder. Du kan endda inkludere en drink eller frokost - måske samme restaurant, hvor Sarah Lund spiste med Troels Hartmann i Forbrydelsen.

Prisen afhænger af din gruppes størrelse og turens længde. Kontakt venligst Nordic Noir Tours for yderligere informationer. Private ture kan foregå på engelsk, dansk og hollandsk.