Nordic Noir Tours

Nordic Noir Tours

Foto: Connie Maria Westergaard
Aktiviteter
Sightseeing
Adresse

Vesterport Station

1612 København V

Følg i fodsporene på Sarah Lund, Birgitte Nyborg eller Saga Norén fra de populære krimiserier Forbrydelsen, Borgen og Broen rundt i København med Nordic Noir Tours.

Oplev den mørke side af København og de filmlokationer, som er blevet brugt i Forbrydelsen, Borgen og Broen. Hør anekdoter fra tv-serierne og udforsk nogle af byens skjulte steder.

Hver lørdag kører der en åben 'Forbrydelsen/Broen'-tur. Booking er ikke nødvendig til den åbne tur, som starter fra Vesterport Station kl. 16:00 og koster 150 kr. per person. Bemærk at turene er på engelsk og varer omkring halvanden time.

Det kan dog godt betale sig at forhåndsbooke, da turen i så fald koster 100 kr. per person. Det gør du via e-mail eller kontaktformularen på hjemmesiden. 

Turene finder sted uanset vejret, så længe det er sikkert at være udenfor. Og lidt dansk regn og blæst gør bare oplevelsen lidt mere autentisk.

T-shirt for super fans

Hvis du er en rigtig krimiseriefan, skal du da også have en t-shirt med som minde. Din guide har som regel et par med i tasken, men for en sikkerheds skyld, anbefales det at bestille sin t-shirt på forhånd. Så får du den også i den rigtige størrelse. T-shirtsene koster 150 kr. og udleveres på turen.

 

Private ture

'Borgen'-turen er en privat tur og koster 800 kr. for 1-2 personer. For 3 personer er prisen 250 kr. per person og for 4+ grupper er prisen 200 kr. per person.

Du kan også bestille en privat tur med forskellige kombinationer af tv-serier og længder. Du kan endda inkludere en drink eller frokost - måske samme restaurant, hvor Sarah Lund spiste med Troels Hartmann i Forbrydelsen.

Prisen afhænger af din gruppes størrelse og turens længde. Kontakt venligst Nordic Noir Tours for yderligere informationer. Private ture kan foregå på engelsk, dansk og hollandsk.

Adresse

Vesterport Station

1612 København V

Priser

Voksen

200 DKK - 800 DKK

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Wonderful Copenhagen