
NU&DA
NU&DA er en moderne hyldest til det danske nationalkøkken, et nutidigt dansk brasserie beliggende i hjertet af København.
Her forfiner og fornyer Michelin-kok og gastronomisk chefudvikler David Johansen traditionelle og klassiske danske livretter. Her kan du genopdage smagen af Danmark – men som du aldrig har smagt den før.
På menuen finder du alt fra stegt flæsk med persillesovs til citronfromage og tunmousse, men serveret med et nutidigt twist og præsentationer, der sender tankerne længere end til mormors køkken. Hver ret er en kærlig nyfortolkning af det danske madlandskab – skabt med respekt for traditionerne og med blik for fremtiden.
NU&DA følger ikke gamle opskrifter, men gamle smage. Køkkenet er forankret i det genkendelige, men med modige greb og kreative ingredienser, der viser, at nationalkøkkenet ikke behøver stå stille. Delemenuer inviterer til dansk hygge på tværs af bordet – og generationer – og skaber en stemning af nærhed og fællesskab.
Stemningen understøttes af et stort udvalg af danske drikkevarer og signaturcocktails med navne som Flyversjus, Københavnerstang og Koldskål Cooler – humoristiske nik til den danske kulturarv.
NU&DA er et must visit for den nysgerrige madelsker – uanset om du er lokal eller besøgende – der vil opleve Danmark gennem smagen af tradition, fornyelse og fællesskab.