Gå til indhold
©  Foto:

Oliviers & Co

Smag de fineste middelhavsdelikatesser i Frederiksbergs specialbutik, hvor du kan finde koldpressede ekstra jomfruolivenolier og trøffelolier, eddiker og meget andet. 

Oliviers & Co er en fransk fødevarevirksomhed, der har slået rod på Frederiksberg, omgivet af caféer, barer og restauranter. Selve butikken har et bredt udvalg af varer fra Middelhavet, hvoraf mange er blandt de bedste i verden.  

Oliviers & Co har specialiseret sig i olier og eddiker samt et stort udvalg af andre delikatesser. Det venlige, passionerede og kyndige personale vil selvfølgelig invitere dig til at smage på alle disse lækkerier. Deres primære fokus er, at du kommer hjem med det helt rigtige til netop dine smagsløg og dit køkken. 

Filosofien bag denne butik er, at viden er altafgørende, så du opfordres til at lære lidt om de forskellige slags ekstra jomfruolivenolier, olier presset med økologiske frugter og urter og fløjlsbløde balsamicoeddiker, samt hvordan du vælger den rigtige slags til dine kulinariske behov.  

Økologi er altafgørende for teamet hos Oliviers & Co. Hvert produkt er nøje udvalgt med fokus på kvalitet, smag og 100 % sporbarhed. Ud over et væld af olier og eddiker finder du glutenfri pasta, lækker marmelade og chokolade, vanilje fra Mette Ravn, alkoholfrie bobler fra Kunstbryggeriet Far & Søn og øko-tekstiler fra The Organic Company. 

Den fremragende webshop byder på en enorm mængde inspirerende tips, tricks og opskrifter - men intet slår oplevelsen af at træde indenfor og selv smage på alle de lækre retter, før de lægges i kurven. Og du er altid velkommen. 

DM i Gløgg

Køkkenchefen på restaurant Oberra, Anders Damgaard, bryggede sig i samarbejde med olivenoliepusherne i Oliviers & Co sig til både dommernes og folkets jurys 1. plads til det årlige tilløbsstykke DM i Gløgg. Gløggen er toppet med mandarinolivenolie fra Olivers & Co, hvilket ifølge dommerne til DM gav lyst til at genbesøge gløggen igen og igen. 

Og hvor kan du så smage mestergløggen? 1. december står anmelderroste restaurant Oberra på Skjold Plads klar med varm gløgg og sindssygt meget decemberhygge til jer! Der er også hjemmebagte brunkager, når gløggen lander, så sæt kryds i kalenderen og husk at booke bord, hvis du vil spise bagefter.

8. december hælder Oberra og Oliviers & Co gløggessensen på limited edition flasker, så I kan tage den med hjem, bruge den som gave til en gløgg-elsker eller imponere til julefrokosten. DM gløgg essensen kan købes i Oliviers & Cos butik på Gammel Kongevej, på oliviersogco.dk og på Oberra. Der vil kun være 180 flasker gløgg essens til salg, så det gælder om at være vaks ved havelågen. 

Get Social: