©  Foto:

Ramen To Bíiru, Vesterbro

Efter successen på Nørrebro, åbnede Mikkeller deres anden Ramen to Bíiru restaurant på stifternes, Mikkel Borg Bjergsø og Daisuke Uki’s Vesterbro.

På Enghavevej lige ved Enghave Plads ligger Københavns anden Ramen to Bíiru restaurant, som byder på et større lokale, retro spillemaskine og andet lir hentet hjem fra Japan. 

De lækre nuddelsupper bestiller man på en temmelig kitchet japansk billetmaskine og går derefter til kassen, hvor man afleverer sin bestilling.  

Maden er lavet at den Japanske ramen kok, Takuro Otani. Sammen med resten af holdet, byder de på autentisk ramen fra Japan, med et nøje tilpasset udvalg af Mikkeller øl. 

På menuen finder man Shio Ramen (salt), Shoyo Ramen (soya), Bjergsø Yuzu Ramen, Spicy Miso Ramen (4 niveau spicy), månedes specielle ramen samt en vegetarramen, lavet på konbu tang. Udover Ramen kan man bestille Takuro’s Meat Beer special, Gyozas og Edamame bønner.