skip_to_main_content

Red Badge Guides

Byvandringer i og omkring København.

Åbne lørdagsture: Tag med på en hyggelig gåtur gennem det indre København sammen med Red Badge Guides. Hør om byens udvikling fra fiskerlandsby til metropol, om middelalderens katolske bymidte, om kongemagt og borgerdyd. Vi ser på følgerne af de store brande og hører om byudviklingen i 1700-og 1800-tallet.

De åbne lørdagsture starter lørdag den 1. maj 2021 kl. 11:00 fra Københavns Turistinformation, Copenhagen Visitor Service, Vesterbrogade 4, i Axelborgbygningen. Varigheden på den åbne tur er ca. 2 timer, og den slutter ved Nyhavn. Pris: Kr. 150.- per voksen. Børn halv pris.

Red Badge Guides laver også temature og special-designede oplevelser til individuelle små og større grupper i f.eks. Nyboder, Frederiksstaden, I Nyboder/på Kastellet, på Vesterbro, Nørrebro eller på Christianshavn. Tag med langs inderhavnen, med fokus på byudvikling og arkitektur. Gå i dybden med Slotsholmen, magtens centrum, med fortællinger om Christiansborg, ruinerne, staldene, køkkenet, tøjhuset og provianthuset. Der er mulighed for at lægge et kaffe/kage-stop, en sejltur eller andre aktiviteter ind i turen.

Kontakt Red Badge Guides for at få designet en specialtur til en fast pris.