©  Foto:

Copenhagen Weirdwalks

Copenhagen Weirdwalks tager dig med på byvandring rundt i København, hvor du kommer til at stifte bekendtskab med forskellige steder og personer i København. Hver tur har et spændende og anderledes tema.

Tag på Crime Tour, hvor du blandt andet kan høre om datidens bøddel, og hvordan han adskilte sig fra landets øvrige skarprettere, og se det sted, hvor byens kag (straffepæl) stod i 1700-tallet.

Love tour tager dig med på kærlighedens tidsrejse gennem København og afslører seksuelle spændinger og forargelige skandaler, som prægede datidens kærlighedsliv.

Lucifertour er Københavns skumle og okkulte byvandring, hvor du får mulighed for at høre grumme beretninger om satan, heksejægere og uhyggelige genfærd. I den sene aftentime kan du gå i djævlens fodspor.

Sådan booker du

Copenhagen Weirdwalks tilbyder nu også en en Slentretur og sågar en Herretur for alle slags mandfolk. De annoncerede ture er åbne for alle, men du skal huske at tilmelde dig forinden. Du kan også booke en privat tur, fx i forbindelse med polterabend, firmaarrangement, skoleudflugt osv.

Tidspunkt, pris og mødested findes under beskrivelsen af hver turen. Der betales kontant ved fremmøde. Bemærk, at turene starter på forskellige steder, samt at de alle er på dansk. Turene kan godt køres på engelsk, men det skal forudbestilles.

Torben Frandsen, som ejer Copenhagen Weirdwalks, er autoriseret guide og medlem af Københavns Byvandrerlaug.