Restaurant Nærvær in Copenhagen

Restaurant Nærvær

Foto: Norm Architects
Spisesteder
Restauranter
Adresse

Strandgade 87C st

1401 København K

Kontakt

Telefon:7730 1211

Afslappet vinbar og restaurant på den nye Krøyers Plads ved Inderhavnsbroen.

Vinbaren i det virkelig smukt indrettede, højloftede lokale på havnefronten serverer i baren småretter og vin på glas, og frokost og middagsmenuer i restauranten. 

Maden er inspireret af Middelhavet og tager afsæt i lokale, tilgængelige ingredienser. Ellers er der ikke så mange dogmer, udover at Nærvær er et hyggeligt sted for lokale og besøgende udefra, som er til dejlig mad til rimelige priser i tjekkede rammer. 

Både inde og ude er der masser af godt for øjet. De danske arkitekter, Norm Architects står bag indretningen på Nærvær, hvis mørke vægge, stramme udtryk, store vinduespartier og specialdesignede belysning kombineret med masser af grønt fungerer som en varm, behagelig og lækker ramme for en god spiseoplevelse hvad enten det er en middagsmenu i større selskab eller en gang afslappet hygge med god vin og småretter i baren.

Beliggenheden er også en af de mange grunde til, at du seriøst bør overveje et besøg. Fra de supertjekkede lokaler og den flotte terrasse ved havnefronten på Krøyers Plads er der masser af sol og udsyn til Inderhavnsbroen og Nyhavn på den anden side af vandet.

Adresse

Strandgade 87C st

1401 København K

Facilities

Fransk

Ny Nordisk

A la Carte

Internationalt køkken

Gourmet

Europæisk

White Guide Danmark

Middel

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Wonderful Copenhagen