©  Foto:

Restaurant Nærvær

Afslappet vinbar og restaurant på den nye Krøyers Plads ved Inderhavnsbroen.

Vinbaren i det virkelig smukt indrettede, højloftede lokale på havnefronten serverer i baren småretter og vin på glas, og frokost og middagsmenuer i restauranten. 

Maden er inspireret af Middelhavet og tager afsæt i lokale, tilgængelige ingredienser. Ellers er der ikke så mange dogmer, udover at Nærvær er et hyggeligt sted for lokale og besøgende udefra, som er til dejlig mad til rimelige priser i tjekkede rammer. 

Både inde og ude er der masser af godt for øjet. De danske arkitekter, Norm Architects står bag indretningen på Nærvær, hvis mørke vægge, stramme udtryk, store vinduespartier og specialdesignede belysning kombineret med masser af grønt fungerer som en varm, behagelig og lækker ramme for en god spiseoplevelse hvad enten det er en middagsmenu i større selskab eller en gang afslappet hygge med god vin og småretter i baren.

Beliggenheden er også en af de mange grunde til, at du seriøst bør overveje et besøg. Fra de supertjekkede lokaler og den flotte terrasse ved havnefronten på Krøyers Plads er der masser af sol og udsyn til Inderhavnsbroen og Nyhavn på den anden side af vandet.