Grøn oplevelse
©  Foto:

Restaurant Skovshoved Hotel

Hos Restaurant Skovshoved er der både åbnet til frokost i bistrostil, til drinks og delikate snacks, middage med store vine og selskaber til alle anledninger. Stilen er nordiskfransk - uformel med et drys af fine dining.

Det er to erfarne restaurantfolk, der har åbnet et spisested i Skovshoved, det gamle fiskerleje få kilometer
nord for København. Stina Øksenhøj Madsen og Casper J. Johansen, som bl.a. har arbejdet sammen hos
Cofoco og Madkastellet, har fået nøglerne til restauranten på Skovshoved Hotel i marts 2023.

Maden har et feminint touch, hvor frokosten eksempelvis byder på en lækker salat, et godt stykke kød, blåmuslinger og meget andet. Om aftenen vil der være et større á la carte-kort, hvor man kan nyde en treretters menu. Stilen er nordisk-fransk, og baseret på sæsonens bedste råvarer. 

Der er et stort vinkort, og maden serveres i de højloftede stuer, i glassalen eller på terrassen. Eller i et af
selskabslokalerne, som både kan bruges til konferencer og livets store fester. Fx på førstesalen, hvor husets
største lokale har plads til 140 gæster i stilfulde rammer med udsigt over Skovshoved Havn og de gamle
fiskerhuse.

Restaurant Skovshoved ligger på atmosfærefyldte Hotel Skovshoved, et familiedrevet boutiquehotel med 22
værelser. Hotellet er udråbt til et af verdens mest trendy hoteller af rejsemagasinet Condé Nast Traveller.