©  Foto:

Silberbauers Bistro

Hos Silberbauers Bistro får du den autentiske franske bistro-stemning. Der er et særligt fokus på fisk og skaldyr og naturvin i topklasse.

Dørene til Silberbauers Bistro blev slået op i maj 2021 i Manfreds gamle lokaler i Jægersborggade. Siden da har der været fulde huse, hvilket som regel er en god indikator for at maden, stemningen og service er som det skal være.

Manden bag er Mathias Silberbauer, der udklækkede idéen efter sin tid i Nice, hvor han, når han ikke arbejdede med fine dining i Puri & V, indtog alle sine måltider på lokale bistroer.

Intet er tilfældigt

Værdierne hos Silberbauers Bistro er at tilberedningen skal være perfekt, råvarerne skal være de bedst mulige tilgængelige og følge årstiden, stemningen skal være autentisk, priserne skal være i orden og så skal gæsterne have lov til at være sig selv.

Spørger man ind til retterne, kan du selvfølgelig få den fulde historie, men ellers bliver du ikke påduttet en lang fortælling om hvor tomaterne er fra osv. Det er hvad der er på tallerkenen og stemningen i lokalet, der skal fortælle historien.

De tager selvfølgelig imod walk-ins, men det er god idé at booke et bord i forvejen, særligt hvis I kommer et lidt større selskab.