©  Foto:

Timm Vladimirs Køkken

På Timm Vladimirs madkurser kan du opleve, lære og lave mad med alt fra det nordiske køkken til 'Bøf og Bajer', cocktails eller franske fristelser

Når vi rejser til et nyt land, er det sjovt at opleve og lære om en helt ny kultur. Hvordan lever de? Hvad spiser de? En god måde at få madkulturen ordentligt ind under huden er at tage et madkursus, og det er, hvad du kan gøre hos Timm Vladimirs Køkken. Her laver du mad med vin i glasset, og ingredienserne er vejet, kartoflerne skrællet og alt er klar til, at du bare skal suge til dig af viden.

Konceptet på Timm Vladimirs madkurser handler om at have det sjovt. Det er ikke en konkurrence, og det gælder ikke om at være bedst. Det handler om at få køkkenerfaring i en ambitiøs men afslappet og hyggelig stemning. På deres hjemmeside kan du vælge mellem de mange forskellige madkurser. Lær at lave mad fra det nordiske køkken, skandinavisk gourmet, de lækreste cocktails, deltage i 'bøf og bajer' og mange andre.

Timm Vladimir er dobbelt Masterchef-vinder, kogebogsforfatter og tv-vært, og når han ikke er instruktør på kurserne, er andre passionerede madentusiaster, kokke, bloggere og madskribenter klar til at dele deres madviden med dig. Hvis du er på udkig efter et privat event for grupper, kan du også booke det.