©  Foto:

Værftets Madmarked

Vi bringer fællesskab og verdens madkulturer sammen og skaber nye historier på Helsingørs gamle værft.

Værftets Madmarked ligger i en af det tidligere Værfts store haller i Helsingør. Med Kulturværftet og Museet for Søfart som nabo og med udsigt til Kronborg slot er Værftets Madmarked et oplagt sted at besøge som et naturligt led i udflugten til Helsingør.

Savler du efter saftige flæskestegssandwichs, varm Ramen, sprød pizza, frisklavet fish’n chips eller en af de øvrige 100 retter vores madmarked byder på, så slå dig ned ved et af langbordene eller i sofahjørnet og spis dig mæt i skøn street food fra de forskellige verdenshjørner. Stemningen er i top og du kan naturligvis få tilpassede drikkevarer i begge barer.

Du vil opleve en uformel og folkelig stemning, mens du spadserer rundt mellem de mange duftene madboder og slår en sludder af med stadeholderne. Mens du beslutter dig kan du lade børnene udforske de maritime værftshaller, lege i den store lukkede baggård eller gå på oplevelse i vores kreative farverige univers.   

Når du er mæt, kan du lade oplevelserne fortsætte hos vores naboer: et stenkast fra os finder du nemlig Kronborg Slot, Øresundsakvariet og M/S Museet for Søfart, hvor du har rig mulighed for at få slukket en helt anden slags sult. 

Så smid bilen på en af de 150 gratis parkeringspladser lige uden for døren og kig ind til en med garanti uforglemmelig oplevelse.