Barer, klubber og fest: En guide til det københavnske natteliv

Foto: HIVE

Uanset om du vil danse til den lyse morgen, eller om du vil drikke, øl, vin eller cocktails med dine venner, så finder du det hele i København. Fra farverige diskoteker til afslappede barer og fede klubber. Her er nogle forslag til, hvordan du nyder natten i København.

Gå på opdagelse i de forskellige nabolag

Du kan enten finde det perfekte sted i byen, der passer lige til det du leder efter - eller du kan udforske nattelivet i København kvarter for kvarter. Her er nogle guides til de forskellige nabolag, med tips til det spændende natteliv og de bedste barer, klubber og diskoteker i hvert område af byen.

Lidkoeb Cocktail bar | PR Photo
PR Photo

De bedste barer og fester på Vesterbro

Udforsk Vesterbros eftertragtede natteliv og oplev den jordnære og lokale tilgang. Fest til den lyse morgen i Kødbyen og nyd den store diversitet af barer og fester med Københavns unge og hippe publikum.

HIVE | Pr Photo
HIVE

Natklubber i indre by

Er du til lækre, forfriskende cocktails, et godt glas vin eller en løsreven fest på dansegulvet? Københavns centrum byder på noget for enhver smag. Afslut din dag i København med at nyde det vilde natteliv,  gode cocktails eller pub-crawl gennem byens vinbarer, klubber og bodegaer.

Biking in The Meatpacking District in Copenhagen
Martin Heiberg

Guide til Kødbyens natteliv

Kødbyen, der oprindeligt var hjemsted for københavnske virksomheder i kødindustrien, har ændret sig til et nyt og kreativt knudepunkt for gallerier, barer og lækre spisesteder.

I byen på Nørrebro

Hvis der er noget, som Nørrebro virkelig duer til, så er det nattelivet. Nørrebro er altid et fornuftigt sted at søge mod, hvis du er tørstig efter øl, vin eller cocktails og har brug for en god aften i byen. Her er der noget for enhver smag!

Looking for more inspiration?

Check out these guides.

Nordsjællandsk strand
18 reasons to explore beyond the city limit
Det Ny Scala | Rasmus Poulsgaard
Det Ny Scala - Exploring the Underbelly of Brown Bars in Copenhagen.
Absalon | Daniel Rasmussen
Is fællesspisning the new hygge?
The bike snake | Astrid Maria Rasmussen
How Copenhagen is pioneering in sustainable urban development
Gro Spiseri | Giuseppe Liverino
A sustainability guide to Copenhagen
Sanchez
God mad til gode priser