Københavner Kærlighed

Kom og nyd den københavnske sommer

Foto: Thomas Rousing

København om sommeren er altså noget helt særligt. Kom og vær med til at skabe den gode stemning, som er så kendetegnene når sommersolen for alvor tager fat i byen. Der er et stort udbud af fantastiske oplevelser, som ligger og venter på dig.

Mad til enhver smag

København rummer en bred vifte af restauranter på alle niveauer. Er du til fine dining, bæredygtig gastronomi, hurtig og lækker street food, familievenlige spisesteder eller noget helt femte eller sjette, så finder du det her. Få et komplet overblik over byens bedste restauranter, caféer og barer.

Oplev Københavns unikke havneliv

Livet omkring Københavns havn er helt unikt, og der er rig mulighed for at være en del af det leben, der er omkring vandet. Selvfølgelig er det oplagt at gå en tur langs kajen, men hvorfor ikke gå hele vejen og pakke badetøjet med til turen? Snup en afkølende dukkert i det rene havnebassin fra en af de utallige badezoner, der er blevet etableret gennem de seneste år.

Hvis du mere er til at udforske byen tørskoet, men stadig fra vandet er det oplagt at leje en båd eller tage på en klassisk kanalrundfart.

Sommertid er lig med istid!

København er fuld af fantastiske isbarer, som bugner af interessante smagsoplevelser og god stemning. Kalder sommervarmen på en afkølende is, eller melder lysten sig slet og ret bare til en skøn smagsoplevelse, er der altså et stort udvalg at kaste sig over.

Siciliansk Is

Københavns bedste is

Foto: Marc Skafte-Vaabengaard

En levende by