VisitCopenhagen
Konditaget Lüders | Giuseppe Liverino

Høj puls og storbyaktiviteter med fart på

Selvom København er en storby, hvor mange ting er indenfor en kort gå- eller cykelafstand, så er der rig mulighed for at få pulsen op og sved på panden under din storbyferie.

Stå på ski på taget af et forbrændingsanlæg, lær at surfe eller brug byens gader som stier på din løberute. 

Liste
Kort
Konditaget Lüders | Giuseppe Liverino

Kom i form på byens sejeste work-out-tag

Konditaget Lüders er byens nok sejeste tag. Helt rødt, fyldt med gode træningsredskaber og en lang trappe, hvor du kan tage tid på, om du er hurtigere end dine venner til at spurte op på taget. Taget er desuden også en legeplads med trampoliner og klatrestativer, så hele familien kan få rørt sig. Læs mere her!

Sailing through Christianshavns Canal in Copenhagen

Grib en paddel, og gå på opdagelse i kanalerne

Københavns kanaler er fyldt med glade dage og flotte nye vinkler på de klassiske monumenter langs havnen. Lej en kajak og tag en padletur rundt i byens gamle vandveje. Du er garanteret at se byen på en ny måde bagefter. Læs mere om leje af kajak her!

Biking in Copenhagen

Hop i sadlen og oplev byen fra to hjul

Det er vidst ingen hemmelighed at København er bedst set fra sædet af en jernhest. Så, hvis du ikke har din egen med hjemmefra, så lej en cykel, og tag en tur rundt i byens mange forskellige kvarterer. Og hvis du føler dig ekstra eventyrlysten, så er der et væld af længere cykelruter, der går ud bag bygrænserne, hvor naturen venter. Læs mere om cykelruter her!

Man kan svømme i Københavns rene havn. Bl.a. ved Islands Brygge Havnebad-

Øv dine hovedspring i et af byens mange havnebade

På en varm sommerdag er der ikke noget bedre end at springe en tur i Københavns havn fra et af de mange havnebade. Der er et væld af et, tre og fem meter vipper rundt omkring i byen, til dem der gerne vil have lidt ekstra luft under hovedspringet. Læs om havnebadene her!

Spænd løbeskoene og løb en tur igennem byen