Høj puls og storbyaktiviteter med fart på

Foto: Giuseppe Liverino

Selvom København er en storby, hvor mange ting er indenfor en kort gå- eller cykelafstand, så er der rig mulighed for at få pulsen op og sved på panden under din storbyferie.

Stå på ski på taget af et forbrændingsanlæg, lær at surfe eller brug byens gader som stier på din løberute. 

Liste
Kort

Slå slalomsving i sommervarmen på Copenhill

Copenhill er Københavns helt egen skibakke og bjerg. Så, spænd et par ski på og øv dine sving inden vinteren, tag en gå- eller løbetur til toppen eller giv dig i kast med klatrevæggen. Køb din billet her!

Læs mere
Copenwaken | Jesper Grønnemark/Red Bull
Foto: Copenwaken | Jesper Grønnemark/Red Bull

Bliv en haj til wakeboard eller vandski i Copenhagen Cable Park

Kabelparken ude på Refshaleøen er et mekka for folk med hang til wakeboard, vandski eller bare at prøve noget nyt og halbrækkende vandsport. Du kan leje alt udstyr derude, og du behøver kun godt gåpåmod for at være med. Book din billet her!

Læs mere

Kom i form på byens sejeste work-out-tag

Konditaget Lüders er byens nok sejeste tag. Helt rødt, fyldt med gode træningsredskaber og en lang trappe, hvor du kan tage tid på, om du er hurtigere end dine venner til at spurte op på taget. Taget er desuden også en legeplads med trampoliner og klatrestativer, så hele familien kan få rørt sig. Læs mere her!

Læs mere
Læg til "Min rejse"
Kayak Republic
Foto: Astrid Maria Rasmussen

Kayak Republic

Oplev Københavns smukke kanaler fra et helt nyt perspektiv. Kayak Republic tilbyder både guidede ture og kayakudlejning, og der tilbydes flere forskellige ture.

Læs mere
Læg til "Min rejse"
Kitekollektivet
Foto: Daniel Folke

Kitekollektivet

Kitekollektivets vision er at skabe et åbent fællesskab, hvor alle niveauer af kitesurfere kan samles på strandene på Sjælland. Hos Kitekollektivet tilbydes der både privat-, gruppe-, og holdundervisn...

Læs mere

Hop i sadlen og oplev byen fra to hjul

Det er vidst ingen hemmelighed at København er bedst set fra sædet af en jernhest. Så, hvis du ikke har din egen med hjemmefra, så lej en cykel, og tag en tur rundt i byens mange forskellige kvarterer. Og hvis du føler dig ekstra eventyrlysten, så er der et væld af længere cykelruter, der går ud bag bygrænserne, hvor naturen venter. Læs mere om cykelruter her!

Læs mere

Læg højdeskrækken på hylden og giv dig i kast med klatring

Klatring foregår ikke længere kun i træerne her i København. Haller med klatrevægge popper op rundt omkring i byen, hvor du kan give dig i kast med den populære sportsgren. Og du er sikker på at få sved på panden. Læs mere om klatring her!

Læs mere

Bliv en surfbums på Amager Strandpark

Lær at surfe på Amager Strandpark med et kursus i enten windsurf eller stand up paddle. Og hvis du allerede er en ferm surfer, kan du leje grej og selv udforske de københavnske vande fra boardet. Læs mere om surfing i København her!

Læs mere

Øv dine hovedspring i et af byens mange havnebade

På en varm sommerdag er der ikke noget bedre end at springe en tur i Københavns havn fra et af de mange havnebade. Der er et væld af et, tre og fem meter vipper rundt omkring i byen, til dem der gerne vil have lidt ekstra luft under hovedspringet. Læs om havnebadene her!

Læs mere

Spænd løbeskoene og løb en tur igennem byen