Tips til en hyggelig storbyferie i København

Foto: Mikkel Schebye Johnsen

Hvornår var du sidst i Tivoli eller på kanalrundfart? Og har du udforsket det nye Københavns Museum, Experimentarium og CopenHill? Oplev det og nogle af landets mest kendte kulturinstitutioner, brokvarterernes storbystemning, restauranterne og hoteller i international klasse i København.

Selvom det er med ekstra forbehold, som byens kulturinstitutioner, spisesteder osv., tager for at sikre dig og dem selv i disse tider, så er København fuld af hygge og gode oplevelser. Følg myndighedernes anbefalinger, og pas på dig selv og hinanden men sørg også for at komme ud og hygge og opleve, fx  Københavns Kulturkvarter eller nogle af de andre gode idéer, vi har samlet nedenfor. 

Tip: Du kan spare penge med Copenhagen Card, som giver fri adgang til 83 attraktioner og museer samt gratis offentlig transport. 

Københavns spisesteder, museer, forlystelser, butikker og offentlige transport følger selvfølgelig myndighedernes anbefalinger, så du kan føle dig tryg, når du bruger byen.

Kultur, mad, børn? Guides til enhver københavnerferie

Vil du genopdage København eller udforske alt det nye? Uanset hvilke behov, du har pakket i kufferten, så har København det der skal til for at gøre ferien perfekt for lige netop dig. Find inspiration til store oplevelser i storbyen i disse guides.