VisitCopenhagen
Panda i Københavns ZOO på Frederiksberg

Nyheder i København

Oplev nogle af de nyheder, der de seneste par år har sat deres præg på en storby i konstant udvikling. Fra nuttede nye dyr i ZOO, til spektakulær arkitektur, de nye lokale favoritter og selvfølgelig metroringen, der forbinder hele byen endnu bedre.

Liste
Kort
Besøg Københavns Museum på din ferie i København

Københavns Museum: Ny indgang til byen og til historien

Byens nye museum er den perfekte indgang til Københavns historie og aktuelle udvikling. Da museet åbnede i februar 2020, var det til lange køer og rosende anmeldelser. Ikke uden grund, for både formidling, æstetik og arkitektur er i topklasse og gør Københavns Museum til et absolut. Læs mere.

BLOX

De karakteristiske byggeklodser på havnekanten i Københavns Kulturkvarter blev indviet i 2018 og huser bl.a. Dansk Arkitektur Center (DAC), Dansk Designcenter BLOX Eats og en anderledes og sjov udendørs legeplads. Et arkitektonisk interessant hus med spændende oplevelser inde og ude. Læs mere.

På CopenHill, som er tegnet af BIG - Bjarke Ingels Group, kan du klatre på verdens højeste klatrevæg, vandre og stå på ski ned ad taget på det enorme forbrændingsanlæg på Amager..

CopenHill

Skiløb, verdens højeste klatrevæg, stejl løbe- og gå rute, og så en udsigt over København, som ikke findes andre steder. Det spektakulære, rekreative område på det 85 meter høje tag på forbrændingsanlægget Amager Bakke åbnede i efteråret 2019 og er en på alle måder stor oplevelse. Læs mere.

Reffen - Copenhagen Street Food

Reffen er blandt andet et stort street food marked, der åbnede i maj 2018 af folkene bag bl.a. Copenhagen Street Food, som holdt til på Papirøen. På det store indsustrielle område på Refshaleøen finder du over 50 iværksættere, som både tæller madboder fra hele verden, barer og kreative workshops. Se mere.

Oplev de forskellige kvarterer med den nye Metroring

ENDELIG! Det var følelsen hos de fleste københavnere, da metroens 17 nye stationer på  linje M3 Cityringen åbnede i september 2019. Og faktisk er linjen lige så meget til gavn for besøgende, der nu langt nemmere end før kan opleve byens vidt forskellige kvarterer. Læs mere.

Museums in Copenhagen | Things to see and do

Copenhagen Contemporary

Efter et par år i midlertidige lokaler, flyttede Københavns international kunstcenter, Copenhagen Contemporary, i 2018 ind i de 7.000 kvm store B&W-haller. Perfekte rammer for installationskunstværker i stor skala. Samtidig er stedet en god grund til at udforske resten af Refshaleøen, hvor der er sket en masse i samme periode.

Københavns ZOO's pandaanlæg åbnede i 2019 og er tegnet af BIG.

Besøg ZOO's nuttede pandaer

Det gav en del spalteplads, da de to bamsede pandaer flyttede ind i ZOO i 2019. En af grundene er det spektakulære byggeri, som de nu kalder hjem. Pandaanlægget er bygget af den verdensberømte Bjarke Ingels og BIG, og rummer udover de søde væsner også nye spisesteder, som har fået rigtig fine anmeldelser i medierne. Se mere på zoo.dk.