Hotel Alexandra | Mellanie Gandø

Hoteller i København

Også i forhold til hoteller er København en international metropol. Her er noget for alle, uanset om du er til luksus, budget eller har andre præferencer. Nedenfor er et udsnit af forskellige typer af overnatning. Den komplette liste over hoteller kan du se her.

Add to my trip

Tag ud og smag på verden på disse hotelrestauranter

Hotelrestauranter i topklasse har længe været et kendt og elsket koncept i storbyer verden over. Og de seneste par år har de københavnske hoteller også skruet op for blusset og byder både gæster og lokale indenfor til middag i deres glimrende restauranter og hotelbarer.

Hoteller med udsigt, design og smuk arkitektur

Hoteller med en særlig vild udsigt, og hoteller hvor du er omgivet af smukt design og i æstetisk arkitektur. Ting der er med til at gøre hoteloplevelsen lækker.

Spahoteller og hoteller med pool

København har mange fantastiske hoteller - bl.a. med lækre pools og spaområder, hvor saunaer, kropsbehandlinger og bassiner alt sammen giver opholdet og oplevelsen et helt særligt element af luksus. Forkæl dig selv og tag et afslappende ophold på et af disse lækre hoteller i København.

Københavns udvalg af hoteller spænder enormt bredt i både stil, stemning og prisleje. Størstedelen har adresse i centrum og på Vesterbro, men du kan også finde hyggelige hoteller i andre bydele. Her får du et overblik over nogle af mulighederne.

Står den på familieferie i hovedstaden, finder du desuden masser af tips til sjove oplevelser for børn her.

Boutique-hoteller

Boutique-hoteller huser typisk 10-100 værelser med eksklusivt interiør og i forskellige unikke omgivelser. I denne guide kan du se vores anbefalinger til nogle af de mest tjekkede boutique-hoteller i historiske, hippe og charmerende  kvarterer .

Luksushoteller

Her guider vi dig til de bedste hoteller, København har at tilbyde. Hotellerne har nogle af de bedste placeringer og restauranter i København samt arkitektur i topklasse. Disse luksushoteller imødekommer ethvert behov; fra rummelige suiter til gourmetkøkkener, kurbade og meget mere.

Mellemklassehoteller

Københavns mellemklassehoteller er den perfekte kombination af komfort og værdi for pengene. Disse hoteller har ofte flere faciliteter og større værelser end de  budgetvenlige hoteller . Du finder mellemklassehotellerne i Indre By såvel som i andre af Københavns spændende bydele .

Familievenlige hoteller

København er en børnevenlig destination med familievenlige hoteller og masser af oplevelser for både børn og voksne. Hotellerne her har alle 4-personers værelser eller sammenhængende værelser, så familier kan bo sammen.

Sov med god samvittighed

Mere end halvdelen af hotellerne i København har initiativer der nedsætter aftrykket fra deres vandforbrug, vaskeri, rengøring, affald, energiforbrug, mad, indeklima og administration. I denne guide finder du nogle af Københavns grønne hoteller.

 

Byens største hotelkæde, den familieejede Arp-Hansen Hotel Group, har 12 hoteller, der alle er kvalificerede til The Green Key som en anerkendelse af reduceringen af deres energi- og vandforbrug, minimeringen af affald,indførslen af økologiske produkter, med videre.

Miljømærkede hoteller i København

Foto: Martin Solyst

Holder du ferie med et stramt budget?

Ingen grund til bekymringer - København har noget for alle.

Budgetvenlige hoteller

Hvis du rejser på budget eller blot ønsker at bruge dine penge på Københavns attraktioner og restauranter i stedet, er der her oplistet nogle af Københavns mest budgetvenlige hoteller.    Se også guiden til vandrehjem i København.

Hostels og vandrehjem i København

København har en bred vifte af hippe og hyggelige vandrehjem som et alternativ til de dyrere hoteller. På vandrehjem bor du ofte i sovesale, hvilket er en fantastisk måde at møde andre rejsende og spare nogle penge.   Se også listen med campingpladser og vores guide,  København på bu...

Campingpladser tæt på København

Der findes flere forskellige campingpladser i udkanten København, hvor du fint kan kombinere campingferie og storbyferie. Det er altid en god idé at booke i forvejen, eller som minimum kontakte den campingplads, du gerne vil bo på. I hvert fald i sommerens mest travle perioder.