©  Foto:

DRØMMESKIBET på M/S Museet for Søfart

Kom helt tæt på søfarten i M/S Museet for Søfarts maritime legeunivers DRØMMESKIBET.

Med DRØMMESKIBET har museet for alvor et tilbud for børn, hvor de må lege, løbe og røre – alle de ting der normalt ikke er tilladt på et museum. Her kan flere generationer lege sammen, og særligt bedsteforældre kan give deres viden og minder om søfart og sejlads videre til børnebørnene.

En drøm af et legeskib for 3 – 12 årige

Tag på eventyr på et stort legemotorskib, syng sømandskaraoke, lav ting af reb og sejl i sømandsværkstedet og få masser af originale maritime genstande mellem hænderne. Der bliver i det hele taget masser af aktiviteter for børn fra 3 til 12 år. På selve DRØMMESKIBET - en parafrase over et motorskib fra 50’erne – kan man løbe, sanse, røre og få det maritime helt ind under huden. Man kan kravle ind i maskinrummet, laste og losse, sætte gang i maskintelegrafen og slappe af i skibskøjen.

Tag en tørn i sømandsværkstedet

I sømandsværkstedet er der masser af muligheder for at blive klogere på søfarten. Her kan man lave sit eget drømmeskib og ting med reb og sejl. Gå på opdagelse i studiesamlingen og få originale maritime genstande mellem hænderne, synge sømandskaraoke og få et selfie-moment udklædt som kaptajn eller fyrbøder. Og man kan lære om maritime udtryk og lave nye selv.