©  Foto:

Empirical - Destilleri på Refshaleøen

Empirical er et destilleri beliggende på Refshaleøen i København. Her kan du deltage i guidede ture på destilleriet og få indblik i den spændende produktion, og tage dine smagssanser med på en kulinarisk oplevelse. 

Hos Empirical drejer alt sig om smagsoplevelser og derfor betegner de også sig selv som et ”smags-firma”. Empirical blev startet af Lars Williams og Mark Emil Hermansen i 2017 med henblik på at udforske deres brændende nysgerrighed for smagsoplevelser. Empirical fremstiller spiritus med henblik på at kombinere vores fortid med vores oplevelser og sådan skabe en ny og unik smagsoplevelse.

På destilleriet på Refshaleøen tilbydes der guidede destilleri-ture med mulighed for at smage på forskellige slags spiritus, samtidig med at man får indblik i destillationsprocessen. Herefter kan man forkæle smagssanserne med lækre cocktails eller købe spiritus, fremstillet på destilleriet, med hjem.

I sommermånederne er der desuden mulighed for at besøge Empiricals lille pop-up bar, Dock House. Beliggende mellem La Banchina og Reffen og med en udsigt over byens kanaler, er Dock House et idealt sted at starte weekenden med et par forfriskende cocktails og en grillet ostetoast.