©  Foto:

GRØD

Den seneste madtrend er grød. Det tror indehaverne af den nyåbnede cafe Grød så meget på, at det eneste på menuen er...grød.

Grød er en cafe på den hippe Jægersborggade og flere andre steder omkring i København. Og som navnet ganske rigtigt afslører, så er det lige netop grød, der er på menuen.

Men glem alt om kedelig, klistret havregrød. Her bliver der kreeret retter som Speltgrød med Kastaniepure, æble og ristede mandler eller 3 kornsgrød med blå kornblomst, æblestykker, frisk ingefær, hørfrø og hyldeblomstsirup, og om aftenen kan man sætte skeen i retter som Bygotto med blåskimmelost, kantareller og blommechutney.

SU-venlige priser
Hos Grød behøver man ikke at tage den store pengepung med. Priserne er 45 kroner for morgen/formiddag/eftermiddagsgrød, omkring 70-90 kroner for en aftengrød og 40 kroner for dessertgrød. 

Menuen skrifter hver måned, men opdateres løbende på cafeens facebook-side. 

Bæredygtig
Grød er startet af de to gymnasievenner Martin Daniali og Lasse Skjønning Andersen. De satser på en økologisk profil, med bæredygtigt emballage og sæsonbetonede råvarer. Minimum 70 procent af varerne er økologiske.

De valser selv grynene direkte i cafeen. Og man kan derfor også købe en pose nyvalset gryn med hjem og selv prøve kræfter med grød-lavningen.