©  Foto:

La Banchina

Den rustikke havneknejpe på Refshaleøen tager hygge på havnefronten til helt nye højder. Året rundt.

Refshaleøen bobler med aktivitet. Nye caféer, barer, spisesteder, festivaler og kreative kontorfællesskaber popper op på halvøen, der tidligere primært bestod af industrivirksomheder, bl.a. det enorme skibsværft B&W.

Lige som flere andre af Refshaleøens nyere beboere nyder La Banchina godt af den særlige, industrielle, urbane atmosfære, som præger området. La Banchina serverer både økologisk fireretters aftenmenu, naturvine og hjemmebagte sager, som folk nyder i den helt suveræne aftensol i vandkanten på den populære badebro. Eller indenfor i den lille bygning med fantastisk udsyn til havnen.

Om sommeren er det udover maden særligt en Aperol Spritz på førnævnte badebro, der trækker københavnere til. Og der skal lidt til, for La Banchina ligger en pæn cykeltur fra centrum. Om vinteren er der desuden kaffe, morgenbrød, vinterbadning og træfyret sauna på menuen på La Banchina.

Eget havnebad

Fra den lille badebro er der adgang til et afgrænset område af havnen, som kan benyttes til badning og svømning hele året rundt.