©  Foto:

Reffen - Copenhagen Street Food

Reffen er et street food-marked og urbant område for startups, innovation og kreativitet på Refshaleøen i København.

Reffen er blandt andet et stort street food marked, der åbnede i maj 2018 af folkene bag bl.a. Copenhagen Street Food, som holdt til på Papirøen. På det store indsustrielle område på Refshaleøen finder du over 50 iværksætter, som både tæller madboder fra hele verden, barer og kreative workshops.

Reffen består af et areal på 12.000 m2 placeret helt ned til vandkanten, så du kan nyde street food fra hvert et verdenshjørne, mens du ser på Københavns smukke havn. Ambitionen for Reffen er at lave en smeltedigel af et madmarked, kreative workshops og startups, kulturelle oplevelser og innovative projekter, der skal tiltrække både lokale og turister. På street food-venuen er der en international stemning med over 17 nationaliteter repræsenteret og er samtidig et sted, hvor københavnerne tager del i udviklingen af området. Hver uge er der fællesskabende events: Alt fra bingo og quiz til workshops, talks og koncerter.

Reffen forlænger sæsonen med en indendørs spisehal, Werkstatt 167. En rå og upoleret maskinhal på 1.000 m2, som rummer det bedste indendørs street food, events og en stemning, der sender tankerne tilbage det gamle Papirøen. Spisehallen inviterer til alt fra afterwork-hygge over fyraftensdrinken til en søndagstur med familien – du sætter helt selv tempoet. Alt dette krydres med musik, spil, events og kultur, hvor hver en stund er fyldt med oplevelser.

Hvordan kommer jeg til Reffen?

10 min på cykel fra Nyhavn
Bus 2A kører hver 10. min fra/til hovedbanegården samt metroen ved Chr. Torv.
Havnebus 991 og 992 sejler i fast rutefart mellem centrum og Refshaleøen.