©  Foto:

Leckerbaer

Leckerbaer en en gourmet-småkagebutik og kaffebar på Østerbro i København. Parret bag butikkens søde sager er Michelin-kokkene Jakob Mogensen og Gabi Bär Mogensen.

Hos Leckerbaer i Ryesgade frister de med nyfortolkninger af danske kageklassikere som citronmåner og hindbærsnitter, newyorker-inspirerede cookies, franske choux og meget andet.

Bag røremaskinerne står Jacob og Gabi Mogensen, der begge er uddannede kokke med international erfaring og Michelin-stjerner på skuldrene – Jacob har blandt andet været assisterende køkkenchef på både AOC og Alberto K.

Leckerbaer er også café og kaffebar, som serverer kaffe og varm chokolade, som du kan nyde sammen med din småkage i det hyggelige baglokale.

Bagt fra bunden

Leckerbaer laver alt fra bunden og går kompromisløst efter kvalitet og ærligt bagerhåndværk. På vej ind i butikken kan du se ind i køkkenet, hvor alt bliver æltet, bagt, pisket, fyldt og smagt til på stedet.

Hver dag er der otte småkager i disken, med hver deres egen historie, smag og udseende. Sortimentet skifter efter sæsonen, og småkagerne kan nydes som lidt sødt til kaffen eller som petit fours efter et middagsselskab.

Gourmet-småkagerne koster DKK 15 stykket. Du kan med fordel købe æsker med otte, 12 eller 16 småkager efter eget valg. Den mindste æske koster i omegnen af DKK 100. Ud over småkager, kan du også få cream puffs, cookies, karameller, müesli mm.

Københavns eneste gourmet-småkagebutik sælger tilmed "dough-2-go"-småkagedej, så du selv kan bage de lækre småkager, lige når det passer dig.