©  Foto:

ROAST Vesterport

Midt på Vesterport Station finder du ROAST. Et perfekt sted at tanke op på lækker og friskbrygget kvalitetskaffe inden du tager på farten.

På Vesterport Station finder du den lille take away café, ROAST. Grundlægger og kaffeentusiast Andreas Astrup, startede ROAST i 2014 med drømmen om at skabe en transparent og direkte forsyning af kvalitetskaffe fra kaffebønder verden over til Københavns kaffeelskere.

Fast besluttet på hverken at gå på kompromis med kvaliteten eller bæredygtigheden af kaffen, køber ROAST blandt andet kaffebønner direkte fra kaffebønderne gennem Cup of Excellence auktionerne, som er kaffens svar på Oscaruddellingen og skærer samtidig mellemmændene af. På denne måde skabes der en værdi-baseret motivationsfaktor hos kaffebønderne, som resulterer i muligheden for i højere grad at fokusere på kvaliteten. Ordentlige arbejdsforhold og lønninger for bønderne, samt et fokus på bæredygtighed og kvalitet gør, at du når du køber din kaffe hos ROAST med god samvittighed kan nyde smagsnuancerne og oplevelsen.

Uanset om du er til Pour Over, Cappuccino eller Espresso, så står de smilende og dygtige baristaer altid klar til at guide dig gennem det udsøgte udvalg af flammeristede bønner og til at tilberede dig en kop kaffe i verdensklasse. ROAST findes også på Islands Brygge og Studiestræde i indre by.