Juju

Den nye asiatiske gastronomi bølge

Foto: Daniel Rasmussen

Der er en ny gastronomisk revolution i gang i København. I de seneste år er der dukket flere og flere spændende asiatiske restauranter op i byen, en ny asiatisk bølge, der skyller ind over København, og vi har samlet nogle af de bedste New Asian Wave-restauranter, i denne guide.

Liste
Kort
Læg til "Min rejse"
JATAK
Foto: Santiago de la Vega

JATAK

JATAK der åbnede i januar 2022 er en af de helt nye restauranter i København, og nu også med en Michelin stjerne.

Læs mere
Læg til "Min rejse"
Sushi Anaba
Foto: Mads Krabbe | Sushi Anaba

Sushi Anaba

Sushi Anaba skaber en oplevelse, der tager dig nær havet, nær sushiens oprindelse og nær de ædle japanske traditioner.

Det er få forundt at have haft en autentisk, japansk sushi oplevelse. Nok har s...

Læs mere
Læg til "Min rejse"
Goldfinch
Foto: Daniel Rasmussen

Goldfinch

I december 2022 åbnede Goldfinch efter at have været to år undervejs. Restauranten er udtænkt og kreeret af den anerkendte kok Will King-Smith, tidligere assisterende køkkenchef på Geranium og sousche...

Læs mere
Læg til "Min rejse"
Juju
Foto: Daniel Rasmussen

Juju

Juju er stedet at gå hen, hvis du har lyst til mandoo, kimchi, bingsu... med andre ord: God koreansk mad.

Læs mere
Læg til "Min rejse"
Et Cetera
Foto: Daniel Rasmussen

Et Cetera

Der er mange gode steder at spise morgenmad i København, men hvis du leder efter noget lidt mere eksperimenterne er Etcetera helt sikkert et besøg værd. Her byder menukortet både på luftig æggesandwic...

Læs mere
Læg til "Min rejse"
Propaganda
Foto: Marc Skafte-Vaabengaard

Propaganda

Propaganda ligger i det livlige område under buen mellem Vesterport Station og Hovedbanen. På Propaganda serveres der naturvin og mindre retter fra det koreanske køkken.

Læs mere
Læg til "Min rejse"
Slurp Ramen Joint
Foto: SLURP Ramen Joint

Slurp Ramen Joint

Slurp er et lille japansk spisested på Nansensgade i indre København, som serverer hjemmelavet ramen.

Læs mere
Læg til "Min rejse"
Ramen to Bíiru
Foto: Thomas Høyrup Christensen

Ramen to Bíiru

På Ramen To Bíiru kombinere man de to elementer: japansk nudelsuppe og dansk specialøl. Og selvom det lyder usandsynligt, danner de det perfekte par.

Læs mere
Læg til "Min rejse"
Kappo Andō
Foto: Filip Gielda

Kappo Andō

Oplev de sanselige glæder fra Japan hos Kappo Andō på Østerbro

Læs mere
Læg til "Min rejse"
Jah Izakaya & Sake Bar
Foto: Chris Tonnesen

Jah Izakaya & Sake Bar

Hos Jah Izakaya & Sake Bar kan du spise japansk sæsonbaseret mad, som serveres i små anretninger til din sake.

Læs mere
Læg til "Min rejse"
Gaijin
Foto: Mtj Studio

Gaijin

Gaijin er et uformelt spisested på Nørrebro med rødder i det japanske køkken.

Læs mere
Læg til "Min rejse"
Restaurant Levi
Foto: Alastair Philip Wiper Studio

Restaurant Levi

Restaurant Levi udforsker den unikke fusion af det traditionelle japanske og italienske køkken og mener, at begge køkkener deler det samme DNA i at forvandle enkle, enkle, årstidsbaserede ingredienser...

Læs mere