Gasoline Grill

Madscenen i Carlsberg Byen

Foto: Andreas Raun Rosendahl

Udover at være hjemsted for en arkitektonisk og historisk unik ramme, er Carlsbergkvarteret også hurtigt ved at blive en gastronomisk destination. Hver restaurant er håndplukket til hver zone for at sikre, at der kun er ét pizzeria, én burgerbar osv. i samme zone.

Liste
Kort
Foto: VisitCopenhagen

Beyla

Med fokus på bæredygtighed og økologi er Beyla et vegansk og glutenfrit sted, der byder på lækker mad i et afslappende miljø. Det er god kvalitet og lokale ingredienser, hvor svampene godt kan komme fra ejerens egen lille gård på Nørrebro.

Carlsberg  byen
Foto: Andreas Raun Rosendahl

Gasoline Grill

Gasoline Grill startede som en burgerjoint gemt i en gammel nedlagt tankstation og er nu en af Københavns mest berømte burgerjoints. De fedtede burgere og klassiske wavy fries har i al deres enkelhed vundet selv de mest kræsne hamburgerentusiasters hjerter.

pizzaria Carlsberg byen
Foto: Mellanie Gandø

SURT

Hos SURT tager de Københavns elskede surdejsbølge til nye højder og serverer lækre, sprøde stenovnspizzaer. De udelader helt industrigær og baserer udelukkende deres pizzaer på den naturlige surdejsproces. Menuen er bygget op omkring pizzaerne, men byder også på velsmagende italienske retter - alt sammen med fokus på ingredienser af høj kvalitet.

studio
Foto: Chris Tonnesen

STUD!O

Nysgerrighed, kærlighed og bæredygtighed er de tre nøgleord, der beskriver drivkraften bag spiseoplevelsen på STUD!O. Michelin Guide Young Chef Award-kokken Christoffer Sørensens vision sætter dagsordenen i STUD!O's køkken, hvor han udforsker gastronomiske og bæredygtige tendenser fra det forædlede til det fermenterede.

Aamanns
Foto: Mellanie Gandø

Aamanns Genbo

Allerede kendt for prisvindende smørrebrød fra andre Aamanns steder, kan du forvente topkvalitet på Aamanns Genbo. På menuen finder du selvfølgelig det klassiske Aamanns smørrebrød, men også andre frokostretter. Om aftenen forvandles stedet til en restaurant, hvor mange små retter udgør store måltider, og uanset hvor mange man er i selskabet, kan man prøve noget forskelligt.

Home of Carlsberg Madklubben

Efter åbningen af Home of Carlsberg har madklubben også fundet vej til de ikoniske lokaler. Stedet emmer af historie, og selv om restauranten er topmoderne, er der ingen tvivl om, at stedet er historisk. Madklubben ærer også den historie, der fulgte med lokalerne, og har inkluderet Carlsberg i mange af deres retter og drikkevarer.