noma

Verdenskendte Noma er rykket til nye lokaler med nyt sæson-koncept

Noma er blevet kåret som verdens bedste restaurant hele fem gange i 2010, 2011, 2012, 2014 og 2015. Før restauranten lukkede, kunne Noma også prale med to stjerner i Guide Michelin Nordic Cities i både 2015 og 2016. Og fra begyndelsen af 2018 er de nu tilbage med et nyt sæson-koncept. Køkkenet deler året ind i tre sæsoner, hvor menuen skifter for at matche sæsonens råvarer. Indtil starten af sommeren vil der være et fokus på skandinaviske skaldyr. Derfra og til starten af efteråret en grøntsagssæson og derefter et fokus på vildt- og skov til januar. 

Det nye Noma er rykket kun et par hundrede meter væk og har nu en urban have og en udsigt over Christiania. Selve bygningen er ret imponerende med sine syv dele, der alle har forskellige funktioner. Selve restauranten har dog kun plads til 40, og de har nu åbent fire dage om ugen (onsdag til lørdag). De har som noget nyt også 4 ventelistede pladser til studerende, der med et gyldigt studiekort kan få madoplevelsen til 1000 kroner. 


Rene Redzepi er køkkenchef på noma, der excellerer i det nordiske køkken. Der hentes superbe råvarer fra Island, Færøerne, Grønland og selvfølgelig Danmark, og der stilles tårnhøje krav til leverandørerne.Redzepi har arbejdet på flere restauranter, der har været tildelt de maksimale tre stjerner (blandt andet El Bulli). Så det er ikke nogen overraskelse, at Nomas mad er helt fantastisk. Noma er et populært sted, så det er vigtigt at bestille bord mange måneder i forvejen. 

Del denne side

Opdateret af:

Wonderful Copenhagen redaktion@woco.dk
 

Kontakt

Adresse

Refshalevej 96
1432 København K

Fakta

  • Køkken

    • Ny Nordisk
    • Gourmet
  • Prisniveau

    • Hovedret: > DKK 250
    • Højt

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 12.61053442955
Latitude : 55.683585000818