Den essentielle guide: Sommer i København

Foto: Astrid Maria Rasmussen

Sommer i København er lig med lange dage og lyse sommernætter, hyggelige stunder tilbragt ved havnefronten og god mad i solen på fortovscafeerne.

Udforsk Københavns kanaler i en lejet båd eller på kanalrundfart

København er en historisk og gammel havneby. En af de bedste og smukkeste måder at se den maritime hovedstad på, er fra vandsiden.

Københavns havnebade og strande

I København er du aldrig langt fra en strand. Om sommeren kan du også tage en dukkert i et af de mange havnebade rundt omkring i byens havn. Mens Amager Strandpark  tilbyder 4,6 kilometers sandstrand, kan havnebadet på Islands Brygge  prale med dets fem forskellige bassiner.

Grønne København

Om vinteren går københavnerne i hi, men i det øjeblik solstrålerne leverer noget, der bare minder om sommervarme, valfarter alle udenfor. Gå forbi en af ​​byens parker eller haver på en solskinsdag, og du kan se, hvad vi mener.

De 11 bedste parker og haver

Foto: Daniel Rasmussen

Når det er tid til en bid mad

Eftersom sommer i København er ensbetydende med at bruge så meget tid udenfor som muligt, foreslå vi, at du udforsker byens mange madmarkeder. Medmindre du altså foretrækker bare at spise is.

Madmarkeder i København og omegn

De seneste år er madmarkeder blevet det nye sort. København er hoppet med på bølgen og har i dag et solidt udvalg af lækre madmarkeder, hvor streetfood trucks samles og langer gastronomiske oplevelser fra alle verdens hjørner over disken.

Her får du de bedste is i København

Sommer er lig med istid – og København er fuld af gode isbarer, som bugner af smag og god stemning. Her  guider vi dig til nogle af Københavns bedste steder til en is eller to.