Autumn - Kongens Have

Du må ikke gå glip af efteråret i København

Foto: Lasse Bruhn

Der er noget særligt ved efteråret i København. De gyldne farver omfavner byen, og det klassiske efterårsvejr lægger op til at samle familien og skabe oplevelser sammen.

Den komplette guide til efteråret i København

Bladene falder af træerne, dagene bliver kortere og hyggen begynder for alvor at sprede sig. København viser sig fra sin bedste side, når efterårsolen velsigner os med smukke, gyldne dage der kalder på lange gåture. Når de våde, blæsende dage kommer hopper vi indenfor i varmen og samles om hyggen. I denne guide giver vi dig inspiration til både de gyldne og de våde efterårsdage.

Glyptotek | Daniel Rasmussen

Guide til Københavns museer

Foto: Daniel Rasmussen

Når bladene visner, blomstrer Københavns museumsscene

Når efterårsvejret sætter ind med sine lejlighedsvise regnfulde eller blæsende dage, kan du gå på opdagelse i Københavns mange museer for at se de nye udstillinger, der åbner på denne tid.

 

Uden mad og drikke duer helten ikke

Indbegrebet af efterårshygge må næsten være at varme sig på god kop kaffe, samles om et lækkert måltid i hyggelige omgivelser, og så slutte hele herligheden af med en kold forfriskning i historiske omgivelser. Her finder du en række gode mad- og drikkeoplevelser, som byder på lidt mere hygge end det sædvanlige.

Urbant landbrug og arkitektur

Parker og grønne oaser har altid været en integreret del af København, men på det seneste er der sket noget nyt. Haver etableres over hele byen, på hustage, på tidligere industrigrunde og så videre. København er i konstant udvikling, og byplanlægningen og infrastrukturen har en direkte effekt på de mennesker, der både bor og besøger byen.

København summer af liv året rundt

København er velsignet med fire meget forskellige årstider, hver med sin egen særlige charme. Uanset om du er på udkig efter en livlig sommerstemning, et farverigt efterår, en hyggelig vinter eller et smukt forår - København er fantastisk på alle tider af året.

Vinter i Frederiksholms Kanal i Københavns hjerte.

Vinter

Superkilen

Forår

Reffen madmarked

Sommer

Efterår i København

Efterår

Følg os på Instagram

Vil du følge med i København fra dag til dag? Så skal du følge os på @visitcopenhagen