Sådan kan du bruge en regnvejrsdag i København

Det siges, at der ikke findes dårligt vejr - kun dårlig påklædning. I så fald er alle aktiviteter regnvejrsvenlige, men hvis du nu ikke helt køber ind på den devise, kommer denne guide dig til undsætning. Der er nemlig mange spændende, indendørs aktiviteter, til når det regner i København.

Vi anbefaler også vores guide til byens top attraktioner. Mange af dem er perfekte at besøge på en regnvejrsdag i København.

Liste
Kort

Gå på opdagelse i kunsten og kulturen

Lad sanserne blive udfordret af storslåede, internationale kunstudstillinger i spektakulære rammer. Find nye sider af den danske kulturskat og bliv inspireret af kunsten på nogle af Danmarks mest toneangivende museer og kulturinstitutioner.

Læs mere
Læg til "Min rejse"
Guldsmeden Hotels
Foto: Daniel Rasmussen

Spa, saunaer og wellness i København

Året rundt kan du i København finde forskellige spa'er, sauner og wellnessbehandlinger, som giver dig varmen, når vinteren virkelig kalder på det, eller som bare er en helt særlig måde at bruge en hyggelig sommeraften ved havnen. Fra det klassiske og luksuriøse til det mere alternative. &a

Læs mere

Udforsk Botanisk Have

I Botanisk Have i København findes blandt andet et arboret med over 100 år gamle træer, stenhøje, gamle rosensorter, stauder og danske planter. På en regnvejrsdag kan du nyde godt af de 2.000 m2 af haven, der befinder sig under glas. Det føles næsten som en kort flugt til junglen.

Læs mere

Besøg Københavns biografer

Fra storslåede biografer, der viser blockbusters og lader dig falde ned i de bedste, nyeste biografsæder til de små nichede, der overrasker. København er fyldt med gode biografer, der står klar til at underholde dig, hvis du vil flygte fra regnen eller gemme dig fra solens varme stråler.

Læg til "Min rejse"
Han Kjøbenhavn | Pr Photo
Foto: Martin Heiberg

Den ultimative guide: Shopping i København

Der er mulighed for at shoppe overalt i byen, og i en metropol som København er der ikke det, du ikke kan få. Hver bydel har sine egne specialbutikker og helt særlige shoppinggader, mens du i byens centrum finder high-end butikkerne og de store high-street mærker.

Læs mere

Nyd et måltid i stearinlysets skær

Hvis man tager de positive briller på, kan regnvejer udover at være lidt irriterende, også være hyggeligt. En regnvejrsdag er en perfekt anledning til at søge skjul på en hyggelig restaurant. Her er nogle gode forslag, hvor der er skruet op for både levende lys og hyggen.

Læs mere

Dyk ned i danmarkshistorien

Dyk ned i danmarkshistorien der definerer os, og store fortællinger fra verden omkring os på ferien i København. Disse steder formidler både de små personlige beretninger og tegner de store linjer i vores samlede historie. Fx på det helt nye og anmelderroste Københavns Museum.

Læs mere

Søger du mere inspiration?

Læs med her.

MM/S Museet for Søfart i Helsingør nord for København
Fede dagsture fra København
Tårnlegepladsen
Sjove oplevelser for børn
Spisestuen er en af Københavns bedste nye restauranter i 2020 og ligger i Sydhavnen.
Se listen: De bedste nye restauranter i København
Vin de Table natural wine boutique in Copenhagen
Københavns bedste vinbarer
Fredericia Furniture | PR
Interiørbutikker med dansk design
Spring
Grønne København: de 12 bedste parker og haver