8 enestående efterårsoplevelser i København

Foto: Astrid Maria Rasmussen

Så blev det igen den tid på året, hvor luften bliver friskere og dagene kortere. Udover at være højsæson for hygge er efterår i København en tid fyldt med spektakulære og nærværende oplevelser. Her er en liste med nogle af de bedste af slagsen - både til de sol- og regnfyldte dage.

Liste
Kort
Copenhill | Daniel Rasmussen
Foto: Daniel Rasmussen

Stå på ski ned af CopenHill

Det kan vidst ikke været gået nogens næse forbi, at København sidste år fik sit helt eget urbane bjerg komplet med skibakke, muligeden for at vandre og verdens højeste klatrebane. Hvis du endnu ikke har prøvet at stå på ski ned af CopenHill, er efterårsferie i København den perfekte anledning til at teste det af.

Læs mere

Gå en frisk tur i Dyrehaven

Hvis du synes, at det er lækkert med lange gåture i det fri og frisk luft i lungerne, så er Dyrehaven i Nordsjælland noget for dig. Dyrehaven er en stor naturpark fyldt med skov, små søer, åbne sletter og vilde hjorte, der en gang blev brugt som jagtmarker for de kongelige. I dag er haven en del af UNESCO’s verdensarvsliste, og så kan haven bare noget specielt, når den er klædt i efterårsfarver.

Læs mere

Spis frokost i et drivhus midt i Tivoli

Midt i Tivolis herlige have ligger restaurant Gemyse i sin egen grønne oase, fyldt med urter fra alle verdens hjørner. Den perfekte lokation til en lækker efterårsfrokost. Hos Gemyse, som er en økologisk grøntsagsrestaurant, er der fuld knald på smagsintensiteten og kombinationer, du sikkert aldrig har prøvet før.

Læs mere

Gå på opdagelse på museernes efterårsudstillinger

Lad sanserne blive udfordret af storslåede, nationale og internationale kunstudstillinger i spektakulære rammer. Find nye sider af den danske kulturskat og bliv inspireret af kunsten på nogle af Danmarks mest toneangivende museer og kulturinstitutioner. Den perfekte aktivitet til det danske efterårsvejr.

Læs mere

Drøm dig væk til troperne i Botanisk Have

Botanisk Have, som har forskønnet København siden 1874, er blandt de smukkeste af byens parker, og som noget unikt har den Palmehuset. Her kan du søge ly fra regnen, eller blot boltre dig i den tropiske varme, mens du går på opdagelse i tusindvis af subtropiske planterarter og nyder en stille stund.

Læs mere

Bliv varmet helt igennem i sauna eller spa

Står den på rendyrket forkælelse, og kalder efterårsvejret på varm afslapning, så besøg et af byens spahoteller med opvarmede bassiner, saunaer og kropsbehandlinger i alle afskygninger.

Læs mere

Spis middag i stearinlysets skær

København er spækket med fantastiske spisesteder i alle afskygninger, som tilfredsstiller enhver smag. På en mørk efterårsaften er en ekstra hyggelig restaurant, hvor der er skruet op for både levende lys og hygge, det ideelle valg. Her er otte gode forslag.

Læs mere

Oplev Købehavns smukke parker i efterårsfarver

I København er du aldrig længere væk end en kort gåtur fra en grøn oase. Byen er fyldt med smukke haver og parker, som indbyder til afslapning, lange gåture eller picnics i den friske efterårsluft. 

Læs mere