Inderhavnsbroen_Terry Mclaughlin

Tag på storbyferie i København

Foto: Terry Mclaughlin

Hvornår var du sidst i Rundetaarn, Tivoli eller på kanalrundfart? Og har du oplevet det nye Experimentarium og CopenHill? Oplev det og nogle af landets mest kendte kunst- og kulturinstitutioner, brokvarterernes storbystemning, restauranterne og hoteller i international klasse i København.

Coronatiden betyder for de fleste ferie i hjemlandet. Men her er jo også skønt, og hvorfor ikke bruge ferien på en tur til København? Oplev både ikoniske klassikere og alt det nye, der er sket i vores allesammens hovedstad. Der er noget for alle, kan vi godt love, og her får du inspiration til en rigtig storbyferie i verdensklasse men alligevel på sikker hjemmebane.  

Tivolitur, kanalrundfart og de andre klassikere alle skal opleve

Den kendte forlystelsespark er kun én af mange oplevelser i København, der har skabt gode barndomsminder gennem generationer. Men se også Livgardens vagtskifte, SMK - Statens Museum for Kunst og de andre topattraktioner i og omkring hovedstaden.

Bydelsguides: Oplev Københavns vidt forskellige kvarterer

Hver bydel kan noget særligt. Både de uudforskede kvarterer på kanten af byen og naturen og deres mere kendte, brostensbelagte storebrødre med lokal identitet og historie.

Fede hoteller der giver storbyferien ekstra krydderi

Se guiden med nogle af de mange hoteller i København, som giver dig følelsen af international luksus, af at være lige i storbyens hjerte men alligevel omgivet af ro. Hoteller som med fantastiske barer og restauranter næsten udgør en ferie i sig selv. Guiden her har noget for ethvert budget...

Lige som resten af Danmark er København genåbnet, og byens spisesteder, museer, forlystelser, butikker og offentlige transport følger selvfølgelig myndighedernes anbefalinger, så du kan føle dig tryg, når du bruger byen.

Kultur, mad, børn? Guides til enhver københavnerferie

Uanset om du vil genopdage København eller udforske alt det nye, og uanset hvilke behov, du har pakket i kufferten, så har København det der skal til for at gøre ferien perfekt for lige netop dig. Find inspiration til store oplevelser i storbyen i disse guides, og husk at der er mange penge at spare med Copenhagen Card, som giver fri adgang til 87 attraktioner og museer samt gratis offentlig transport.

De seneste års største nyheder i København

16 fantastiske dagsture fra København

Giv ungerne den perfekte familieferie i storbyen

Gå på opdagelse i kultur og kunst fra øverste hylde

På dannelsesrejse? Her kan du dykke ned i Danmarkshistorien

Storbytur for to

Pulsen op og sved på panden? Her er nogle aktiviteter med fart over feltet

Få 50% rabat på store kulturoplevelser

Hele sommeren er der halv pris på entréen til museer og kulturinstitutioner. Ta’ ud og oplev historiens vingesus, kunsten og arkitekturen med familie og venner – ­ i tryg afstand af andre. Alt er tæt på i København, og der har aldrig været så meget at opleve i din sommerferie!

Inspiration til shopping i København

Hvis en god shoppingtur i København for dig både er små butikker i de hyggelige, gamle gader i Indre By og de store butikscentre med alt under ét tag, så læs med her.

Kampagnen er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.