Cykler foran Gammel Strand | VisitCopenhagen

Det skal du opleve på en efterårstur til København

Hvornår var du sidst i Tivoli eller på kanalrundfart? Og har du udforsket det nye Københavns Museum, Experimentarium og CopenHill? Oplev det og nogle af landets mest kendte kulturinstitutioner, brokvarterernes storbystemning, restauranterne og hoteller i international klasse i København.

Coronatiden betyder for de fleste mere tid i hjemlandet. Men her er jo også skønt, og hvorfor ikke bruge noget af efteråret på en tur til København? Her kan du både opleve de ikoniske klassikere og alt det nye, der er sket i vores allesammens hovedstad, hvor der er noget for enhver smag. Få inspiration til en storbyferie i verdensklasse på sikker hjemmebane lige her.

Vidste du, at der er mange penge at spare med Copenhagen Card? Kortet giver fri adgang til 87 attraktioner og museer samt gratis offentlig transport. 

8 enestående efterårsoplevelser i København

Så blev det igen den tid på året, hvor luften bliver friskere og dagene kortere. Udover at være højsæson for hygge er efterår i København en tid fyldt med spektakulære og nærværende oplevelser. Her er en liste med nogle af de bedste af slagsen - både til de sol- og regnfyldte dage.

Tivolitur, kanalrundfart og de andre klassikere alle skal opleve

Den kendte forlystelsespark er kun én af mange oplevelser i København, der har skabt gode barndomsminder gennem generationer. Men se også Livgardens vagtskifte, SMK - Statens Museum for Kunst og de andre topattraktioner i og omkring hovedstaden.

Fede hoteller der giver storbyferien ekstra krydderi

Se guiden med nogle af de mange hoteller i København, som giver dig følelsen af international luksus, af at være lige i storbyens hjerte men alligevel omgivet af ro. Hoteller som med fantastiske barer og restauranter næsten udgør en ferie i sig selv. Guiden her har noget for ethvert budget...

Københavns spisesteder, museer, forlystelser, butikker og offentlige transport følger selvfølgelig myndighedernes anbefalinger, så du kan føle dig tryg, når du bruger byen.

Kultur, mad, børn? Guides til enhver københavnerferie

Vil du genopdage København eller udforske alt det nye? Uanset hvilke behov, du har pakket i kufferten, så har København det der skal til for at gøre ferien perfekt for lige netop dig. Find inspiration til store oplevelser i storbyen i disse guides.

Find de sjoveste oplevelser med børn

Gå på opdagelse i kultur og kunst fra øverste hylde

Shop dig gennem København

Bydelsguides: Oplev Københavns vidt forskellige kvarterer

Spis på de bedste restauranter og spisesteder i København

Udforsk de seneste års største nyheder i København

Kampagnen er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.