Cherry Blossoms - Bispebjerg

Steder at se København i sin forårsfrakke

Foto: VisitCopenhagen

København kommer til live om foråret, og alle de grønne byrum vil være fyldt med mennesker, der vågner op fra deres vinterhule. Her har vi udvalgt vores yndlingssteder, hvor du kan se byen i blomst.

Liste
Kort
Foto: Astrid Maria Rasmussen
01

Københavns kanaler

De københavnske kanaler er en fryd for øjnene om foråret. Gå en tur langs vandet, hop i en kajak eller gå all in med en GoBoat, hvor du kan nyde en flydende picnic. Kanalen i det gamle kvarter Christianshavn er særligt charmerende.

Foto: Thomas Høyrup Christensen
02

Bispebjerg kirkegård

I april er dette sted fyldt med mennesker, der forsøger at få det helt rigtige billede af de smukke Sakura-træer. Hvis du er virkelig dedikeret, kan du stå op før alle andre for at få et øjeblik alene i det lyserøde eventyrland. Mens du er der, skal du sørge for at gå forbi Grundtvigs Kirke - dens gotiske arkitektur er bare fantastisk

Læs mere
Foto: Thomas Høyrup Christensen
03

Vestre kirkegård

Der er mange mennesker på de københavnske kirkegårde i foråret og sommeren. Ligesom i en park jogger, cykler og slapper man af i de grønne, frodige haver. Vestre Kirkegård er en af de største i Skandinavien og perfekt til en god, lang gåtur.

Foto: VisitCopenhagen
04

Superkilen

Superkilen er et moderne byrum på Nørrebro, der består af tre områder: Den Røde Plads, Det Sorte Marked og Den Grønne Park. Disse områder er fyldt med børn der leger, skaters der kickflipper og folk der nyder solen i foråret. Især Det sorte Marked er smukt om foråret med sakuratræerne, der står i kontrast til linjerne på asfalten.

05

Sønder Boulevard

Sønder Boulevard er et levende byrum på Vesterbro, der strækker sig gennem bydelen. En gåtur ned ad gaden fører dig forbi haver, legepladser, bordtennisborde og basketballbaner, der tiltrækker mange mennesker fra området. Det er et fantastisk sted at sidde, slappe af og observere livet omkring dig.

Foto: Astrid Maria Rasmussen
06

Islands Brygge

Så snart solen kommer frem, kommer Islands Brygge til live og forvandler sig til et af de mest populære offentlige rum i København. Slut dig til folk, der solbader på de grønne pletter, griller og hopper i havnebadet.

Foto: Daniel Rasmussen
07

Kongens have

Kongens Have er en rigtig oase midt i København. Denne kongelige have ligger ved siden af Rosenborg Slot og er meget populær til udflugter og picnic. Der er også en legeplads til at underholde børnene, mens du hviler dine fødder et øjeblik.