Alchemist

Foto: Claes Bech Poulsen
Spisesteder
Restauranter
Adresse

Refshalevej 173C

1432 København K

Kontakt

E-mail:info@alchemist.dk

Telefon:+45 31 71 61 61

https://www.youtube.com/embed/ioqEUxpGjEI

Forvent det uforventelige! Det er mantraet på den 2-stjernede Michelin-restaurant, Alchemist. Bag restaurantens massive bronzedøre venter en 50-retters menu, teater, kunst og en holistisk spiseoplevelse langt udover det sædvanlige.

Efter kun at have haft åbent lidt mere end et halvt år, modtog restaurant Alchemist to stjerner i den Nordiske Michelin guide 2020. Noget der aldrig før er sket for en så ung restaurant på dansk jord.

Efter at have arbejdet på byggeprojektet i to år, er Alchemist og kokken Rasmus Munk rykket fra sin 15-personers restaurant ud til lokaler på Refshaleøen, der er 20 gange større. Her tager han restaurantoplevelsen op til revision og bringer en helt ny og hidtil uset måde at opleve gastronomi på. Med en menu bestående af 50 såkaldte ”indtryk”, er oplevelsen, som der i høj grad forstærkes af, at gæsten er omsluttet af kunst, teater, lyd og lys, en helt særlig måde at spise på. Menuen er ikke kun til for at være overordentlig velsmagende men også til som en række politiske statements, der skal få gæsten til at reflektere, selv efter måltidet er endt. Rasmus Munk håber, at oplevelsen skaber ringe i samfundet, der går udover restaurantindustrien.

Alchemist ligger i det rå og upolerede, Refshaleøen, og restaurantens interiør er mindst lige så bjergtagende som omgivelserne. Hvornår har du sidst spist under en kuppel med flakkende nordlys over hovedet?

Adresse

Refshalevej 173C

1432 København K

Facilities

Michelin

Højt

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Wonderful Copenhagen