©  Foto:

Gadens Stemmer

Gadens Stemmer giver dig et indblik i bagsiden af København.

Byvandringsguiderne har alle en unik og barsk livshistorie fra kanten af samfundet. Du vil derfor høre forskellige historier fra livet på gaden samt få et indblik i, hvordan det føles at være hjemløs, finde et fixerum, sidde i fængsel og hvordan man overholder gadens uskrevne regler.

Guiderne har hver især arbejdet ihærdigt med udformning af deres individuelle rute i et kvarter, som har haft særlig betydning for dem. Ruterne fordeler sig i hele København. 

Gadens Stemmer er en socialøkonomisk virksomhed og har flere års erfaring med at lave anderledes byvandringer i København.  Virksomhedens mission er at skabe øget livskvalitet for socialt udsatte, styrke sammenhængskraften i samfundet via mødet mellem mennesker samt at indgyde håb om, at mennesker kan overkomme selv de hårdeste odds i livet.

Private byvandringer

Du kan booke en privat byvandring for en gruppe fra din skole, forening, virksomhed, vennegruppe etc. For op til 10 personer starter prisen ved 1496,- DKK excl. moms (incl. moms 1745,-). For op til 25 personer starter prisen ved 2496,- DKK excl. moms (incl. moms 2995,-). Bestil tilbud på gruppetur her.

Der er mulighed for engelsktalende guide. 

Vi har fredage, lørdage, søndage og i ferier også på hverdage åbne ture, hvor du kan købe enkeltbilletter til byvandring med Gadens Stemmer. Billetter kan købes på her. Prisen er 189,- DKK pr person.