©  Foto:

LuggageHero

Få din bagage sikkert opbevaret mens du oplever København uden kufferter på slæb.

LuggageHero er en bagageopbevaringstjeneste, som gør at du kan opleve København uden at skulle tænke på at slæbe din bagage med. Bagagen opbevares af en af LuggageHeros mange samarbejdspartnere, som ligger over hele byen.

De godkendte LuggageHeroes er alle lokale butikker og hoteller, og du kan altid regne med at finde en i nærheden. Du booker din bagageopbevarng på LuggageHero.com og servicen koster 1 Euro i timen (2 Euro i opstartsgebyr) og aldrig mere end 10€ for en hel dag. Får du din bagage opbevaret i mere end et døgn, koster det 5 Euro pr. døgn. Forsikring af bagagen er inkl. i prisen. Al betaling foregår over deres online web-app med dit kreditkort.

Når taskerne opbevares, påføres de et sikkerhedsmærke som er din forsikring for, at bagagen er i samme stand som du efterlod den. Du kan reservere i forvejen eller på dagen, og dine ejendele kan opbevares i op til flere dage imens du oplever alt hvad København har at byde på.

Du kan altid booke i forvejen risikofrit, da du kun betaler hvis du rent faktisk møder op. Klik her for at booke din bagageopbevaring.