Her får du de bedste is i København

Foto: Ismageriet | PR

Sommer er lig med istid – og København er fuld af gode isbarer, som bugner af smag og god stemning. Her guider vi dig til nogle af Københavns bedste steder til en is eller to.

Hvis du vil nyde din is udendørs, så byder København på en masse skønne parker og oaser, hvor du kan slå dig ned eller gå en tur.

Liste
Kort
Læg til "Min rejse"
Østerberg Ice Cream
Foto: Marc Skafte-Vaabengaard

Østerberg Ice Cream

Smag på verden hos Østerberg Ice Cream.

I sin fine isforretning på Østerbro laver og sælger ejeren, Cathrine Østerberg, sin håndlavede kvalitetsis. Hendes far grundlagde i 90’erne en verdensomspændende...
Læs mere
Læg til "Min rejse"
Siciliansk Is
Foto: Marc Skafte-Vaabengaard

Siciliansk Is

Hos Siciliansk Is på Skydebanegade på Vesterbro kan du få lækker hjemmelavet gelato fra maj til september.

Læs mere
Læg til "Min rejse"
Alice Ice Cream & Coffee
Foto: VisitCopenhagen

Alice Ice Cream & Coffee

Hos Alice er den ypperste mission at lave den bedste mulige is. Samtidig laver de en brand-god kop kaffe og noget ligeså godt bagværk.

I et lille lokale på en sidevej fra hektiske Amagerbrogade ligge...

Læs mere
Læg til "Min rejse"
Grøn oplevelseIsoteket
Foto: Isoteket

Isoteket

Isoteket på Østerbro serverer innovative og økologiske is, der sender der direkte fra København til Italien.

Hos Isoteket handler det om den perfekte is med nye smagskombinationer og de bedste ingre...

Læs mere
Læg til "Min rejse"
Olufs
Foto: Thomas a dotcom

Olufs

På Olufs is i København kan du få en lækker hjemmelavet is på pind.

Der er ikke noget som en lækker is i solen. Hos Olufs is bliver du fristet af et indbydende udvalg af hjemmelavede italienske ispin...

Læs mere
Læg til "Min rejse"
Kødbyens Is
Foto: Wonderful Copenhagen

Kødbyens Is

 

Hos Kødbyens is, kan du få lækre håndlavet ispinde, af folk udlært i Italien. Konsistensen er cremet, med flere forskellige smage. Isen kan du finde i Kødbyen, men også andre steder, fx Irma.

Læs mere
Læg til "Min rejse"
Grøn oplevelseISTID
Foto: Marc Skafte-Vaabengaard

ISTID

Hos ISTID på Jægersborggade får du økologisk is lavet på friske råvarer og flydende nitrogen.

Anikken og Nina står bag butikken ISTID på en af Nørrebro’s mest trendy gader, Jægersborggade. Her har de...

Læs mere
Læg til "Min rejse"
Nicecream Nørrebro
Foto: PR Foto | Nicecream

Nicecream Nørrebro

Nicecream laver vegansk is med god samvittighed.

Siden 2015 har missionen for Nicecream været at producere lækker, cremet is på bedste bæredygtige vis. De arbejder med stor kærlighed til dyrene, et ...

Læs mere
Læg til "Min rejse"
Olivers Garage
Foto: PR Photo

Olivers Garage

Økologisk flødeis i Arne Jakobsens ikoniske arkitektur, hos Olivers Garage.

Læs mere
Læg til "Min rejse"
Ismageriet
Foto: Pr Photo

Ismageriet

Ismageriet på Amager og i Søborg byder på frisklavet, italiensk is som produceres i små mængder gennem hele dagen i den lille, charmerende butiks baglokale.

Udenfor kan du nyde isen på den sydvendte ...

Læs mere

Nyd den gode italienske is – præcis som du kender den

I København kan du finde mange forskellige isbarer – helt fra den traditionelle danske isbod til de mere eksotiske varianter. Og når det kommer til isbarer i København, så kommer man ikke udenom de bedste italienske isbarer, der serverer ægte gelato.

Et gelateria som bestemt er et besøg værd, er Siciliansk Is der ligger på både Nørrebro og Vesterbro.

Som navnet antyder får du her serveret gelato lavet på den samme måde som man gør hjemme på Sicilien. I isbaren finder du et stort udvalg af smage og du skal ikke stresse over kun at vælge én slags. Her får du nemlig lov til at vælge hele tre varianter, uanset størrelsen på din is.

Et andet godt sted at nyde en gelato er på Bryggen11Islands Brygge. Her er isen altid hjemmerørt ud fra økologiske råvarer. Hos Bryggen11 kan du både finde alle de klassiske smage, samt et stort udvalg af innovative og vovede smagsvarianter. Bryggen11 bruger altid årstidens frugter og kvalitetsråvarer til inspiration, når nye smage skal kreeres til de is-sultne gæster.

Isbarer som du finder flere steder – og af gode grunde

Går du en tur i København, vil du lægge mærke til, at nogle isbarer har butikker flere steder rundt omkring i byen.

En af disse butikker er med stor sandsynlighed Paradis Is. Paradis Is slog for første gang dørene op i 2003 på Sankt Hans Torv på Nørrebro, og i dag har kæden over 50 butikker i Danmark og endda også 10 i U.S.A. Paradis Is er blevet en sand dansk favorit, hvor du kan forvente skøn luftig is af naturlige råvarer, frisklavet hver dag.

En anden isbar du også finder flere steder, er Social Foodies. Denne lille kæde har syv butikker, hvoraf to af dem ligger på Frederiksberg og Østerbro.

I butikken finder du skøn is, chokolade og hjemmelavede flødeboller lavet af økologiske kvalitetsprodukter fra forskellige verdenshjørner. Hos Social Foodies er der udover god smag også fokus på at bidrage til en bedre verden. Bæredygtighed og socialt ansvar er derfor i højsædet, hvorfor alle produkter i butikken bidrager til at støtte landbrug og socialt udsatte i både Danmark og Afrika.

Prøv is lavet med flydende nitrogen på Nørrebro

Er du på udkig efter en is-oplevelse der overrasker, bør du tage et kig forbi Istid som ligger på Jægersborggade, kun et stenkast fra Nørrebroparken og Nørrebros Runddel.

Det særlige ved istid er, at de bruger flydende nitrogen til at lave deres is som de første i Skandinavien. Du kan ikke andet end blive en lidt imponeret, når du ser, hvordan din is gøres klar. Og resultatet er til at føle på: masser af smag og en skøn konsistens. Snyd ikke dig selv for denne oplevelse, hvis du planlægger en tur til Nørrebro.